Cloud VPS server – Performance Max!

Home » Servisi » Cloud VPS server – Performance Max!

Sklalabilna Performance max mCloud platforma je osmišljena za klijente koji očekuju najviši kvalitet usluga i oslanjaju svoje poslovanje na pouzdane internet servise. Bez obzira da li ste malo ili srednje preduzeće, imate zahtevnu ili perspektivnu aplikaciju, mCloud Performance max VPS virtuelni serveri su uvek dostupni, te obezbeđuju da ostvarite svoje poslovne ciljeve potpuno lišeni briga i razmišljanja o pitanjima pouzdanosti, dostupnosti, brzini infrastrukture, naprednoj tehnologiji, licencama… Fleksibilni resursi mCloud servera prate potrebe vašeg poslovanja i možete samostalno menjati resurse konfiguracije u bilo kom trenutku.

Serveri su locirani u Srbiji, a cela platforma je dizajnirana na Intel Xeon Gold procesorima, sa akcentom na maksimalne performanse i kvalitet. Pri izboru konfiguracije Cloud Max servera, na raspolaganju je paleta potrebnog sofvera, od operativnih sistema Unix/Linux (CentOS, Ubuntu, Debian, Rocky, Alma) ili Microsoft (Windows 2016, 2019), uz mogućnost izbora i preinstaliranih Cloud Ready rešenja: Docker, Kubernetes, LiteSpeed web server, LAMPLEMPWordPressWordPress multisite, NextCloud, OpenVPN, i raznih kontrolnih panela (ISPManager, Fastpanel, Webmin, Virtualmin, ISPconfig, Centos Web Panel (CWP)).

Izaberite svoj Performance Max Cloud VPS Server

Cloud VPS Performance Max

Unix/Linux ili Windows virtuelni server čije resurse možete samostalno konfigurisati u skladu s potrebama.

Veliki OS izbor:

CentOS, Debian, Ubuntu, RockyLinux, AlmaLinux, Windows 2012, Windows 2019…

Već od 1500,00 RSD

CloudReady - preinstaliran VPS

Preinstalirani Cloud virtuelni server spreman za korišćenje sa željenim softverom i fleksiblinim resursima.

Veliki izbor sofvera:

LAMP, LEMP, Docker, Kubernetes, LiteSpeed, WordPress, NextCloud, OpenVPN i brojni kontrolni paneli

Već od 1600,00 RSD

Kako funkcioniše mCloud platforma

mCloud funkcioniše potpuno automatski i u bilo kom trenutku možete kreirati vaš virtualni server, po želji, uz izbor performansi i mrežnih resursa koje server treba da koristi i operativnog sistema koji će biti automatski instaliran. Inicijalno se podrazumeva unmanaged usluga (može se ugovoriti managed) i dobijate pun pristup zakupljenim resursima i možete samostalno upravljati njima, a ako vam je potrebna pomoć, naša stručna tehnička podrška stoji vam na raspolaganju. Kod ovog tipa usluga garantujemo SLA od 99,99% za rad samog servisa i hardvera, ali ne ulazimo u detalje same instalacije i finalnog rešenja (servisi, aplikacije itd.). Naravno, tu smo da pomognemo oko svega što treba, zavisno od potreba, moguće je dogovoriti pomoć pri migraciji aplikacije, postavci setupa, održavanju servera i druge dodatne usluge.

Ako se odlučite za plaćanje karticom, nakon završene finansijske transakcije, za samo nekoliko minuta željeni servis postaje aktivan. Omogućeno je i plaćanje preko računa, a u tom slučaju servis se aktivira po prijemu sredstava.

Šta možete sa mCloud panelom

Preko mCloud panela možete samostalno određivati sve parametre sistema. Od podešavanja kontakt podataka, dodavanja privilegija za određene kolege ili saradnike, pregleda računa, istorije svih aktivnosti i email poruka koje ste razmenili sa nama, do postavljanja bezbednosnih pravila, konfigurisanja novih ili aktivnih servisa (povećanje ili smanjenje resursa, reboot, podešavanje parametara, upravljanje domenima i DNS rekordima i drugo).

mCloud infrastruktura i podrška

mCloud se temelji na potpuno superiornom Intel Xeon Gold hardveru i softveru. Svi sistemi i sva rešenja dizajnirani su i implementirani na način da ne postoji „single point of failure“. Softversko rešenje za Cloud čini renomirana i vrlo napredna OnApp platforma.

Posebnu pažnju posvećujemo i izboru saradnika jer verujemo da samo s najboljim kadrovima možemo održati visok nivo pruženih usluga. Zato su članovi mCloud tima IT profesionalci sa višegodišnjim iskustvom u različitim tehnologijama, a u praksi izuzetno predusretljivi i omiljeni u pogledu komunikacije od strane svih naših klijenata.

Želite još jače i veće resurse, vaš privatni Cloud Data Centar? Moguće je!