Cloud Aplikacije

Home » Servisi » Cloud Aplikacije
Na mCloud serverima se hostuju brojne aplikacije koje pružaju naši partneri. Ako se bavite razvojem ili implementacijom sofvera i imate klijente na našoj platformi, nema razloga da i vaše aplikacije ne uvrstimo u našu ponudu – javite nam se.

Poslovna rešenja naših partnera su prvenstveno namenjena malim i srednjim preduzećima koja teže da moderno i efikasno posluju, bez investicija u opremu, vreme i ljudstvo koje podrazumeva interno rešenje. Bez obzira da li vam je potreban ERP, telefonska centrala, CRM, softver za upravljanje projektima, rešenje za Contact centar ili već neka druga poslovna aplikacija, na pravom ste mestu. U nastavku izdvajamo neke od proverenih i pouzdanih aplikacija naših partnera.

ERP - Logik poslovni softver

Kompjuterski program za kompletnu podršku u praćenju poslovanja malih i srednjih preduzeća. Program organizuje celokupnu poslovnu evidenciju na jednom mestu i omogućava Vam brz i jednostavan uvid u svaki segment Vašeg poslovanja. Preko 2100 zadovoljnih korisnika, pravnih lica, dokazuje pouzdanost i sigurnost ovog poslovnog softvera. Tačnost i preciznost programa smanjuju faktor ljudske greške, što vam omogućava bolju kontrolu poslovanja.

Saznaj više!

Kendo Manager

Napredni softver za upravljanje projektima, Kendo Manager, je alat koji je u budžetskom okviru svakog tima i pogodan za sve vrste projekata nezavisno od veličine i kompleksnosti projekta i kompanije, a ima mogućnosti enterprise rešenja. U pitanju je domaće rešenje, trenutno najpovoljnije na tržištu za kompanije koje žele svoj vlastiti server za projekte. Ne zahteva dodatnu skupu edukaciju te sa jednostavnim instrukcijama omogućava korišćenje svakom korisniku.

Saznaj više!

Contact centar

Avaya IPO CC Cloud je rešenje za unapređenje komunikacije sa korisnicima i poslovnim partnerima, uz smanjenje troškova i povećanje broja korisnika. 24 miliona zadovoljnih korisnika širom sveta se oslanja na Avaya IPO platformu koja obezeđuje alate višekanalne komunikacije bilo kada, bilo gde i sa bilo kog uređaja. Aplikacija vam omogućava komunikaciju putem tri kanala: voice, e-mail i web chat, kao i proaktivno upravljanje celokupnim procesom interakcije sa korisnikom. Ovo rešenje pomaže da zadatke obavite brzo, organizovano i efikasno, da fleksibilno menjate broj agenata (ljudi koji komuniciraju sa klijentima) na dnevnom nivou, dok plaćate samo ono što koristite za svakog agenta mesečno. Jedina oprema koja vam je potrebna uz ovaj servis jeste internet konekcija, računar i naglavne slušalice.

Saznaj više!

NB Shop

Specijalizovana eCommerce rešenja prilagođena Vašem poslovanju i tržištu. Izrada internet prodavnice u skladu sa Vašim željama i potrebama…

Saznaj više!