Servisi

Home » Servisi

mCloud plaftorma je napredno i zaokruženo cloud hosting rešenje koje je u potpunosti automatizovano, tako da korisnik svoj virtuelni server, ili bilo koji drugi servis, može samostalno aktivirati i koristiti za samo 10-ak minuta, u bilo kom trenutku, bez asistencije našeg osoblja.

mCloud platforma je razvijena na visoko dostupnoj infrastrukturi, što je značajno naprednije rešenje od tradicionalnih opcija, prvenstveno u pogledu redundantnosti, fleksibilnosti i skalabilnosti, kao i SLA garancija, a ujedno donosi značajne uštede jer korisnik može koristiti tačno onoliko resursa koliko mu je potrebno u određenom trenutku, uz jednostavno usklađivanje istih prema svojim potrebama.

U pitanju je umanaged usluga i korisnik dobija pun pristup zakupljenim resursima i može samostalno upravljati njima, a ukoliko mu je potrebna pomoć, naša stručna tehnička podrška mu stoji na raspolaganju.

Korišćenjem mCloud servisa korisnik u svakom trenutku može poručiti, aktivirati ili modifikovati bilo koji zakupljen servis iz naše ponude:

  • Cloud hosting – premium shared hosting servis za vaš web sajt sa garantovanim resursima i cPanelom. Nema ograničenja u broju sajtova, baza, email naloga i drugih krivaca za tehničke probleme. Hosting serveri u Srbiji za bolji SEO.
  • Cloud server – brzi SSD virtuelni serveri sa Windows ili Linux operativnim sistemom. Server možete dobiti i sa preinstaliranim Cloud Ready servisima: razni kontrolni paneli, Docker, NextCloud, LAMP, LEMP i drugo – dovoljno je samo da nam javite šta vam treba ako nije na spisku. Garantovani resursi koje u svakom trenutku samostalno možete modifikovati prema potrebi.
  • CloudDataCentar – vaš virtuelni data centar. Zakupite resurse i samostalno kreirajte virtuelne servere na njemu, raspodeljujući kako želite broj CPU-ova, RAM memoriju, veličinu i tip diskova, prostor za backup, brzinu mrežnog interfejsa, količinu Internet saobraćaja i broj IP adresa. Idealno rešenje za zahtevne poslovne korisnike ili vlasnike velikih sajtova.
  • Cloud Ready –  Cloud Ready severi su zapravo preinstalirani serveri koji stižu sa najnovijim verzijama softvera koje možete odmah koristiti. Mešu njima se nalaze Docker, LAMP i LEMP stekovi, kontrolni paneli (ISP manager, aaPanel, Webmin, Virtualmin), popularni CMS alati (WordPress i WordPress multisite) i drugi. Ovaj tip servisa je unmanaged, ali vam omogućava brz početak rada sa željenim sofverom. Naravno, iako je unmanaged, mi ćemo vam kao i do sada pomoći svuda gde možemo.
  • Domeni – registracija i obnova nacionalnih i internacionalnih domena, sa preko 100 atraktivnih ekstenzija (.rs, .com, .net, .org, .info, .expert, .me, .solutions, .photography, .company, .trade, .guru, .cool i mnogo drugih) uz instant aktivaciju.
  • SSL sertifikati – zaštitite vaš sajt ili aplikaciju najpopularnijim SSL sertifikatima koji su dostupni našim korisnicima u par klikova. Tokom porudžbine možete odmah uneti CSR, a u zavisnosti od izbora sertifikata isti može brzo stići na vašu email adresu.
  • Licence – ako su vam potrebne cPanel, ISP Manager ili Microsoft licence, možete ih zakupiti i plaćati na mesečnom nivou, bez velikih inicijalnih investicija koje bi vam bile potrebne da ih kupujete samostalno.
  • DNS – naši korisnici mogu besplatno koristiti Anycast DNS (na 14 lokacija), uz samostalno upravljanje svim DNS zapisima, bez asistencije našeg osoblja i nepotrebnih administrativnih zahteva i čekanja na izmene.
  • Monitoring – Za važne servise je od kritičnog značaja da klijent blagovremeno sazna i da može brzo da interveniše ukoliko postoji i najmanji nagoveštaj da može doći do nekog problema. Korisnicima koji žele monitoring mCloud servera ili servisa, obezbedili smo usluge monitoringa servera i/ili sajta.
  • Održavanje servera – ako želite da neko budno motri na vaš sistem i dojavi vam kada je povećano operećenje, iskorišćenost resursa pri kraju, nedostupan neki servis ili port, kao i ako želite proaktivnu podršku, obezbedili smo uslugu mesečnog održavanja servera.

I to nije sve. U potpunosti predupredite sve organizacione probleme – dodajte ili izmenite kontakt podatke osobama koje treba da imaju pristup vašim servisima, dodelite im ili promenite odgovarajuće privilegije (za uvid u finansijske detalje, tehničku administraciju servisa, komunikaciju sa nama i drugo) i zaobiđite administrativne procedure.

Izaberite odgovarajući servis i preuzmite punu kontrolu nad vašim online poslovanjem. Više ne morate zavisiti od radnog vremena vašeg hosting provajdera – ako volite da radite noću, vikendom, praznicima, niko vas u tome ne ograničava. A ako se uželite žive reči, javite nam se da razmenimo iskustva.