Korisnici

Home » O nama » Korisnici

Godinama smo sajtove za razne veće i manje projekte,  držali u SAD, ali kvalitet mCloud usluge nas je uverio da to vredi promeniti i iskoristiti sve prednosti domaćeg hostinga. Brzina i spremnost mCloud ekipe da pomogne i izađe u susret svim našim (često složenim) zahtevima je za pohvalu. Stoga, kada smo počinjali sa radom na https://www.sredime.rs pitanje hostinga se nije ni postavljalo, mCloud je podrazumevani izbor uz koji možemo rasti bez brige o hostingu.

Ivana ZirojevićCEOSrediMe.rs

Prelaskom na mCloud hosting naša internet prodavnica ostvarila je 39% brže prosečno otvaranje stranica. Sajt se sada brže otvara putem interenta nego u lokalu zbog ssd tehnologije koju mCloud koristi.

Promenili smo za ovih 5 godina 6 ili 7 hosting kompanija. Mislim da ćemo ostati kod vas.

Stefan KrnetaKorisnaKnjiga.com

Između brojnih konkurenata u ovoj oblasti odlučili smo se za mCloud iz razloga kvalitetne ponude, referenci i ugovornog garantovanja nama potrebnog nivoa raspoloživosti servisa. Podrška korisnicima je kvalitetna i kompetentna, dostupna u svako doba dana i vrlo efikasna u rešavanju bilo kakvog problema ili nedoumice.

Uroš VoštinićSenior ExpertSBERBANK

Probali smo sa različitim cloud servisima u Srbiji i mCloud se pokazao kao vrlo stabilno i sigurno rešenje koje sa zadovoljstvom preporučujemo i našim korisnicima usluga. Pouzdanost mCloud-a nam omogućava da i mi našim klijentima pružimo kvalitetniju uslugu. Vrlo smo zadovoljni i dostupnošću i brzinom mCloud tehničke podrške, jer tako eventualne probleme koji se jave u korišćenju, uz njihovu pomoć, uspevamo da rešimo u najkraćem roku.

Veljko RadovanovićDirektorLogik

Kao firma koja se bavi razvojem web aplikacija i servisa veliku pažnju poklanjamo hosting platformama na koje nam se kompletno poslovanje, proizvodi i usluge oslanjaju i od kojih zavise u velikoj meri.
mCloud je bio više nego logičan, i posle par godina jasno je da je i pravi izbor koji smo napravili, a koji nam je omogućio skaliranje resursa prema potrebama i odličnu podršku koja je u velikoj meri učestvovala u nekim zahtevnijim poduhvatima.
Pored http://www.juznevesti.com na mCloud serverima hostujemo i veliki broj social media aplikacija za klijente, „igramo se“ na različitim konfiguracijama i servisima, a sve zahvaljujući sjajnoj ekipi i platformi.

Vitomir OgnjanovićCEOSimplicity

Izražavamo profesionalni respekt i veliko zadovoljstvo saradnjom sa mCloud servisom. Saradnju smo započeli po preporuci jer smo ranije stalno menjali provajdere nezadovoljni njihovim uslugama. Visoko cenimo profesionalni tim mClouda koji u trenutku najtežih situacija reaguje brzo, energično i pruža nam izuzetnu sigurnost i momentalnu pomoć. Eventualni problem rešavaju odmah, bez odlaganja, bez lutanja, nezavisno od doba dana, što nama kao turističkoj agenciji znači jer prati dinamiku poslovanja. Očigledno je da poslove vodi vrhunski uigran tim, utemeljen na velikom znanju i elanu. Posebno zapažanje je da su korak ispred ostalih u edukaciji kadrova iz oblasti IT tehnologije.

Svetlana MilenkovićadministratorOlympic Travel

Dugo smo tražili ozbiljnu firmu u Srbiji koja bi mogla udomiti naše
internet stranice i to napokon našli u mCloud servisima.
Nismo se pokajali za naš izbor!

Balla Peterdirektor kompanijeSeverus d.o.o

Već godinama koristim usluge mCloud hostinga i imam puno poverenje u ekipu koja stoji iza mCloud platforme. Osim zaista izuzetne hardverske infrastrukture, odlične povezanosti sa lokalnim provajderima, iz iskustva znam da ih izdvaja i posvećenost ka pružanju najvišeg kvaliteta usluge. Među prvima sam otvorio mCloud nalog i detaljno ispitao mogućnosti sistema, i za sada mi se dopada kako sve radi – brzo i jednostavno, uz cene koje konkurišu najvećim svetskim konkurentima.

Nikola KrgovićLinux evangelista

Hostovali smo prvobitno naš web magazin na vodećim hosting servisima u Americi. Medjutim, prijatelji IT stručnjaci su nas upozorili da će vremenom kako nam poseta bude rasla, biti bolje da predjemo kod vodećeg domaćeg hosting provajdera – na kraju smo to i uradili i prebacili se na mCloud. Priznajem, preporodili smo se. Brži nam je odziv, porasla nam je poseta još i više, i napokon imamo sagovornike na domaćem jeziku sa kojima se razumemo oko finih detalja hostovanja. To je i partner koji nam brzo izlazi u susret i pomaže i više nego što to zaslužujemo. Sve pohvale za mCloud tim. Toplo ih preporučujemo.

Zlatko ŠćepanovićCEOBašta Balkana

Za razvoj hibridnog Microsoft Exchange/open source email sistema, izabrali smo mCloud zbog dosadašnjeg iskustva u radu, dobrih cena njihovih usluga i njihove rešenosti da sprovedu beskompromisni kvalitet. Tehnologije koje mCloud koristi kao što su NetApp storage sistemi, Fujitsu serveri i Cisco mrežna oprema, garancija su visokog kvaliteta i pouzdanosti celokupnog sistema.

Veselin MijuškovićCIOIT4Biz

Kako se više od pet godina bavimo razvojem web prodavnica zasnovanih na Magento platformi, prošli smo mnoge hosting provajdere u USA. Od kada smo počeli da sarađujemo sa mCloud ekipom, razvoj nam je lakši jer znamo da o sistemskom delu ne moramo da razmišljamo i da je u sigurnim rukama. Fenomenalno je što za 15 minuta imamo spremno Magento okruženje na kome možemo da radimo, koje može da se proširuje u bilo kom trenutku. Backup, firewall, reinstall mašina i ostalo čime možemo samostalno da manipulišemo definitivno govore u prilog mCloud-u!

Nikola MitićCEOWeb Design Beach

Za potrebe razvoja naprednih rešenja koristim razvojno okruženje bazirano na Microsoft alatima. mCloud je jedan od retkih servisa na našem tržištu koji nudi kompletno Microsoft razvojno okruženje i lokalnu podršku, i to po cenama koje su niže od sličnih rešenja globalnih provajdera. A to nije mala stvar

Branislav CicakDirektorOmnisoft

mDataCenter nam je omogućio da klijentima ponudimo kvalitetniju uslugu hostinga virtuelnih servera, a da istovremeno optimizujemo naše troškove, zato što sada plaćamo tačno onoliko virtuelnih resursa koliko nam je potrebno. Ali, važno nam je i da, uvek ukoliko se zahtevi naglo povećaju, možemo za samo nekoliko minuta sami da prilagodimo kapacitet i mogućnosti našeg hostinga i tako ispunimo očekivanja klijenata.

Nikola MarkovićCTOIT4biz