Platforma

Home » Tehnologija » Platforma

mCloud platforma omogućava da instalirate ili hostujete svoj servis ili aplikaciju na kvalitetnoj, brzoj i redundantnoj domaćoj cloud infrastrukturi. Servis spada u grupu naprednih IaaS (infrastructure as a service) rešenja sa objedinjenim dodatnim uslugama: domeni, ssl sertifikati, dns usluge, CDN servis, preinstalirana SaaS rešenja. U pitanju je kompletno zaokružen proizvod koji pored pomenutih servisa uključuje mehanizme online plaćanja i pregleda računa na jednom mestu. Takođe, sva komunikacija sa nama se obavlja putem integrisanog tiketing sistema i arhivira.

Mogućnosti koje vam platforma pruža su lako i brzo skaliranje i proširenje resursa po potrebi, dodavanje novih servera ili servisa uz nekoliko klikova mišem, visoka dostupnost i minimalni downtime u slučaju otkaza nekog od segmenata same cloud infrastrukture ili servera, uz automatsku migraciju i restart servera na zdravom segmentu cloud platforme.

Kao takva, mCloud platforma je jedinstvena u regionu i jedina nudi da na jednom mestu, 100% samostalno, bez ikakvih tehničkih ili administrativnih prepreka, online zakupite i upravljate servisom, uz isporuku od nekoliko minuta (u slučaju kupovine kreditnom karticom).

Ključni element mCloud ponude je naša domaća, stručna i savetodavna podrška, koja će bez obzira na tip upita tj. tiketa, uvek odgovoriti i makar vas usmeriti ka rešenju tj. eliminisati vašu eventualnu dilemu.