Partner program

Home » Partner program
Šta je to mCloud partner program? Ako se bavite razvojem sofvera, izradom sajtova, consulting-om ili outsource-ingom u IT oblasti, želite da pružate internet usluge, ili ste pak dobar prodavac, aktivni na društvenim mrežama, imate posećeniji sajt preko koga biste želeli dodatno da zaradite – na pravom ste mestu. Nudimo vam nekoliko naš partner program sa nekoliko partnerskih modela, a vi izberite onaj koji vam najviše odgovara:

Affiliate

Ako ste zadovoljni našim uslugama i često nas preporučujete (a najveći broj naših klijenata dolazi upravo po preporuci), za to vas možemo nagraditi. Dovoljno je da koristite jedinstveni URL koji ćemo vam dodeliti i od svih koji poruče i kupe mCloud servis preko njega vi ostvarujete jednokratnu zaradu. Uz to će vam biti i zahvalni.
Saznaj više!

Reseller

Ukoliko svojim klijentima preporučujete mCloud na kome instalirate sofver ili aplikaciju koji im nudite po SaaS modelu, nema razloga da se ne uključite u naš reseller program. Dokle god je on vaš i naš klijent, ostvarivaćete dodatne mesečne prihode i od mCloud servisa koji mu održavate i koji ste mu preporučili.
Saznaj više!

White label

Za kompanije koje pod svojim brendom žele da pružaju kompletnu uslugu svojim klijentima, koja uključuje i hosting servise, ovaj program je idealno rešenje. Mi ćemo brinuti o tehnologiji, pružiti vam naš know-how i ekspetizu, a vi se možete posvetiti prodaji i marketingu vaših novih hosting servisa.
Saznaj više!