Affiliate

Home » Partner program » Affiliate

Affiliate program je dobar način da dodatno zaradite putem preporuke naših usluga. Najveći broj naših klijenata dolazi po preporuci, a potom i sami nastavljaju da nas preporučuju jer su zadovoljni našim uslugama. Ako spadate u njih i već nas inače preporučujete, nema razloga da vas za to ne nagradimo. Dovoljno je da koristite jedinstveni URL koji ćemo vam dodeliti i od svih koji poruče i kupe mCloud servis preko tog linka vi ostvarujete zaradu. Uz to će vam i svi oni koji su tim putem došli do mCloud servisa biti zahvalni.

Kako ostvarujete Affiliate zaradu?

Vaš affiliate link možete objaviti na svom sajtu ili blogu, u okviru teksta ili postaviti naš baner, ili pak poslati direktno prijatelju kome preporučujete servis, share-ovati na drušvenim mrežama i drugo.  Svako ko klikne na taj link biće zapamćen preko cookies tako da ćemo znati da došao preko vas, čak i ako ne obavi kupovinu odmah nego se naknadno vrati da poruči. Nakon plaćanja porudžbine koja je ovim putem izvršena, nagrada će automatski biti evidentirana na vašem nalogu. Iznos zavisi od servisa koji je kupljen, a novac možete preuzeti ili upotrebiti za plaćanje mCloud servisa.

Kako da postanete mCloud affiliate?

Da biste postali mCloud affiliate, kada se ulogujete na mCloud panel jednostavno uključite Affiliate opciju i preuzmite vaš jedinstveni URL.

Možda vas zanima reseller program?

Ako svojim klijentima preporučujete mCloud na kome instalirate sofver ili aplikaciju koji im nudite po SaaS modelu i na dalje održavate, možete ostvarivati dodatne mesečne prihode