WordPress

Home » Servisi » Cloud Ready » WordPress

Preinstall WordPress” je idealna solucija za klijente koji žele da koriste naše usluge isključivo za održavanje WordPress web stranice! Nudimo vam već instaliran WordPress, za koji je potrebno samo da se ulogujete u korisničke stranice (dashboard) i da počnete sa kreiranjem same web stranice. URL na kome će biti instaliran WP je onaj koji je naveden prilikom naručivanja VPS-a.

Zašto baš WordPress (WP)?

Odgovor je veoma jednostavan, kao jedan od najzastupljeniji i najjednostavnijih CMS-ova za izradu web stranica, odlučili smo da vam olakšamo i pripremimo VPS paket koji je već dobro optimizovan za vaš WP.

Ovo je idealna varijanta za osobe kojima email server nije potreban (ili se već koriste eksterni servisi poput Gmail/Office365), već žele da se na serveru nalazi isključivo web stranica.

Server ima podešen Redis server u svrhu keširanja web stranice. Takođe, ima podešen certbot tako da je instaliranje SSL sertifikata veoma jednostavno!

Sam WordPress dolazi sa preporučenim dodacima (plugin-ovima), koje naknadno, ukoliko smatrate da su nepotrebni, možete obrisati.

Migracija vaše web stranice je moguća uz jednostavan import/export dodatak koji nudi sam WP.

Potrebno vam je još dodatnih resursa?

Nikakav problem, server je podešen tako da je moguće “štelovanje”, odnosno, povećavanje ili smanjivanje potrebnih resursa (CPU, RAM, SSD) prema vašim potrebama!

Za samo korišćenje WP CMS-a, ne pružamo podršku, ali vam ovaj šablon (templejt) omogućava brz i jednostavan start za kreiranje web stranice.

P.S. Naravno da ćemo pomoći šta i koliko možemo, ali to ovaj servis ne podrazumeva.

Kupi odmahserver sa preinstaliranim WordPress-om već od 1.366,25 RSD/M