WordPress multisite

Home » Servisi » Cloud Ready » WordPress multisite

WordPress multisite” je rešenje za nekog ko ima više sajtova baziranih na WordPress-u, a ne želi (ili nema potrebu) da instalira i održava posebne instalacije – korišćenjem WordPress multisajta je veoma jednostavno i lako ažuriranje tema i dodataka.

Ovo rešenje je idealno za osobe koje održavaju/koriste više WP sajtova i blogere (kojima nudi pristup svim blog panelima, bez zasebnog logovanja).

Ažuriranje tema/dodataka (plugin-ova)/WP-a nikad nije bilo jednostavnije. Uz svega par klikova možete izvršiti ažuriranje za sve navedene stavke, za sve web stranice, odjednom! 

Svaki dodatni sajt se instalira direktno iz WordPress admin dela i postaje odmah vidljiv. Svi sajtovi dele istu listu dodataka (plugin-ova) i tema, a na svakom sajtu posebno podešavate šta će biti korišćeno.

Zašto baš WordPress (WP)?

Odgovor je veoma jednostavan, kao jedan od najzastupljeniji i najjednostavnijih CMS-ova za izradu web stranica, odlučili smo da vam olakšamo i pripremimo VPS pakete koji su već dobro optimizovani za vaš WP.

Ovo je idealna varijanta za osobe kojima email server nije potreban (ili se već koriste eksterni servisi poput Gmail/Office365), već žele da se na serveru nalazi isključivo web stranica.

Server ima podešen Redis server u svrhu keširanja web stranice. Takođe, ima podešen certbot tako da je instaliranje SSL sertifikata veoma jednostavno!

Sam WordPress dolazi sa preporučenim dodacima (plugin-ovima), koje naknadno, ukoliko smatrate da su nepotrebni, možete obrisati.

Migracija vaše web stranice je moguća uz jednostavan import/export dodatak koji nudi sam WP.

Potrebno vam je još dodatnih resursa?

Nikakav problem, server je podešen tako da je moguće “štelovanje”, odnosno, povećavanje ili smanjivanje potrebnih resursa (CPU, RAM, SSD) prema vašim potrebama!

Za samo korišćenje WP CMS-a, ne pružamo podršku, ali vam ovaj šablon (templejt) omogućava brz i jednostavan start za kreiranje web stranice.

P.S. Naravno da ćemo pomoći šta i koliko možemo, ali to ovaj servis ne podrazumeva.

Kupi odmahserver sa preinstaliranim WordPress multisajtom već od 1.366,25 RSD/M