Hestia

Home » Servisi » Cloud Ready » Hestia

Hestia CP je kontrolni panel otvorenog koda, napravljen sa ciljem da omogući lakoću korišćenja, pa je idealan za početnike. Kontrolni panel Hestia dopušta korisniku da u svega par klikova objavi svoj sajt (bio to WordPress, Joomla, ili neka custom PHP aplikacija), kreira funkcionalni mail server, ili obezbedi neke sasvim treće funkcionalnosti. Zahvaljujući ovome, Hestia CP je jedan od popularnijih kontrolnih panela. Iako je lagan za korišćenje i intuitivan, zbog čega je adekvatan za početnike, u isto vreme ima dosta naprednih funkcija,pa je ovaj kontrolni panel i za naprednije korisnike.

Šta izdvaja Hestia CP u odnosu na druge kontrolne panele?

Hestia CP nudi lakoću korišćenja sa intuitivnim, user-friendly interfejsom. Omogućava jednostavno upravljanje servisima kao što su SSH, MySQL i FTP, kao i efikasno upravljanje SSL sertifikatima. Pruža bogat izbor opcija za napredna podešavanja web sajtova, organizaciju korisnika, domena, emailova i baza podataka, te podržava neograničen broj korisnika i domena.

Upravljanje sajtom:

Unesite domen na kojem želite da vaš sajt bude vidljiv. Nakon toga, izaberite odgovarajuću IP adresu servera. Hestia CP će potom automatski kreirati virtualni host sa reverznim proxyjem, omogućavajući vam jednostavno i efikasno postavljanje vašeg sajta.

Upravljanje mailovima:

Mailovima je veoma jednostavno upravljati. Prvo kreirajte korisnika, a zatim omogućite pristup RoundCube aplikaciji za pregled i upravljanje emailovima. Pored toga, lako možete postaviti i upravljati SPAM pravilima kako biste filtrirali neželjenu poštu, te automatski odbijali SPAM mailove, osiguravajući sigurnost i čistoću vašeg inboxa.

Upravljanje bazama podataka:

Bazama podataka se upravlja na sledeći način. Prvo, unesite ime baze podataka koju želite da kreirate. Zatim, dodajte korisnika baze unosom njegovog korisničkog imena i dodelite mu odgovarajuću lozinku kako biste osigurali pristup. Nakon što sve informacije budu unete, kliknite na dugme „Save“. Time će vaša nova baza podataka biti kreirana i odmah dostupna za korišćenje.

Zaključak:

Hestia CP je dobro opensource rešenje koje pruža raznovrsne opcije koje su gotovo identične sa drugim komercijalnim rešenjima, poput cPanela. Dobijate istu, pa čak i bolju opciju (u vidu resursa), za organizaciju i hostovanje Web sadržaja.

Svi Cloud VPS serveri se mogu zakupiti sa instaliranim Hestia CP kontrolnim panelom. Panel je u potpunosti optimizovan za hostovanje web sadržaja na VPS-u. Veoma lak za korišćenje, prilagođen potrebama korisnika, svaka operacija se može uraditi za nekoliko trenutaka. Ovo su samo neke od mnogih funkcionalnosti koje ima ovaj kontrolni panel. Na oficijalnom sajtu Hestia kontrolnog panela možete saznati više informacija i učlaniti se i na forum.

Saznajte više o Hestia panelu na sledećim stranicama:

Kupi odmah server sa preinstaliranim Hestia panelom već od 1.600,00 RSD/M