O nama

Home » O nama

mCloud je nastao 2013. godine kao pod-brend kompanije Mainstream, najvećeg managed hosting provajdera u Srbiji. Usled velikog razvoja poslovanja mCloud je 2018. godine izdvojen u zasebno pravno lice, mCloud d.o.o. Kompanija je u potpunosti posvećena pružanju naprednih hosting usluga.

Za zahtevne korisnike koji nemaju potrebe za fully managed hosting uslugama, a koji sa druge strane očekuju najviši kvalitet, razvili smo mCloud platformu sa kojom će moći da zaborave na probleme nedovoljnih resursa, nepouzdane infrastrukture i kapaciteta, sitnih slova u ugovorima, zamorne administrativne procedure i slično. Naravno, za korisnike koji bi želeli mesečno održavanje mCloud servera i podršku 24×7, obezbedili smo dodatnu uslugu flat mesečnog održavanja servera.

Kada su Cloud hosting usluge u pitanju, hardver ne sme da bude uzrok nedostupnosti i mi to možemo da garantujemo. Naše cloud hosting usluge su značajno naprednija opcija od tradicionalnih rešenja, prvenstveno u pogledu redundantnosti, fleksibilnosti i skalabilnosti, kao  i SLA garancija.

Za potpun ugođaj, korisnicima je na jednom mestu omogućeno da upravljaju svojim serverima, zakupljuju domaće i internacionalne domene, upravljaju DNS zapisima i kupuju SSL sertifikate, dok se ispod svega nalazi ista hardverska platforma, kao i za najveće sajtove.

 

 

 

Na pravom ste mestu jer najbolji biraju najbolje...