Pouzdan Cloud VPS koji koriste najbolji!

Birajte hosting gde sajtovi i aplikacije neometano rastu

Cloud serveri
Cloud Ready
Cloud DataCentar
Domeni
Cloud serveri

mCloud plaftorma je zasnovana na visoko dostupnoj infrastrukturi u Srbiji, a kvalitetom i cenama konkuriše najvećim svetskim cloud provajderima. Razvijena od strane domaćih stučnjaka, na SSD tehnologiji, značajno je naprednije rešenje od tradicionalnog hostinga, prvenstveno u pogledu redundantnosti, fleksibilnosti i skalabilnosti, kao i SLA garancija.

Fleksibilna mCloud platforma omogućava korisnicima poslovnih aplikacija, posećenim sajtovima i svim ostalim zahtevnim klijentima, da zakupe SSD virtuelni server i koriste taman onoliko resursa koliko im je potrebno u određenom trenutku, uz mogućnost instant skaliranja prema potrebi, čime se ostvaruju značajne uštede.

Na raspolaganju je izbor različitih operativnih sistema i distribucija, kao i mogućnost da VPS server isporučimo sa preinstaliranim sofverom: kontrolnim panelima poput ISPManager, aaPanel, Webmin, Virtualmin, ISPconfig, Centos Web Panel (CWP), kao i mnoga druga Cloud Ready rešenja, među kojima su Docker, Kubernetes, LiteSpeed web server, LAMPLEMPWordPressWordPress multisite, NextCloud, OpenVPN.

mCloud funkcioniše potpuno automatizovano i u bilo kom trenutku možete kreirati server po želji, uz izbor resursa (CPU, RAM, SSD, backup…) i operativnog sistema. Resurse možete samostalno povećavati ili smanjivati prema potrebi, za samo nekoliko minuta željeni servis postaje aktivan.

Korisnik preko mCloud panela može da uređuje sve parametre sistema, dobija pun pristup (root) serveru, a ukoliko je potrebna pomoć stručna tehnička podrška je na raspolaganju na srpskom jeziku. Kod ovog tipa usluga garantujemo SLA od 99.99%. U zavisnosti od potreba moguće je dogovoriti pomoć pri migraciji aplikacija, održavanje sistema i druge dodatne usluge.

Cloud Ready

Preinstalirani VPS serveri koji stižu sa najnovijim verzijama softvera i aplikacijama koje možete odmah koristiti. Nikad nije bilo brže i lakše započeti rad sa najpopularnijim aplikacijama.

Cloud Ready VPS možete dobiti sa preinstaliranim sofverom: razni kontrolni paneli poput ISPManager, aaPanelWebminVirtualminISPconfigCentos Web Panel (CWP), kao i mnoga druga Cloud Ready rešenja, među kojima su DockerKubernetesLiteSpeed web server, LAMPLEMPWordPressWordPress multisiteNextCloudOpenVPN. VPS serveri se isporučuju sa punim root pristupom mašini,

mCloud funkcioniše potpuno automatski i u bilo kom trenutku možete kreirati server – vašu virtuelnu mašinu, po želji, uz izbor performansi i mrežnih resursa koje server treba koristiti i operativnog sistema koji treba biti automatski instaliran.

Korisnik preko mCloud panela može samostalno određivati sve parametre sistema, proširivati i smanjivati resurse u bilo kom trenutku: CPU, RAM, SSD, IP adrese, backup.

.

Cloud DataCentar

Vaš virtuelni Data Centar

  • Da li ste vlasnik kompleksnijeg web sajta koji ima specifičan setup ili se izvršava na više servera?
  • Imate više različitih poslovnih aplikacija ili sajtova koje želite da objedinite na jednom mestu?
  • Koristite raznovrsne tehnologije?
  • Programerska ste firma koja ima potrebu da samostalno hostuje svoje klijente ili često imate potrebu da testirate aplikacije u izolovanom okruženju?
  • Treba vam optimalno i povoljno Disaster Recovery rešenje?
  • Da li možete vaše online poslovanje da ubrzate korišćenjem najnovijeg SSD storage-a?

Ako je odgovor da, ovo je idealno rešenje za vas.

Zakupite potrebne resurse i samostalno kreirajte virtuelne servere u okviru vašeg virtuelnog data centra. Raspodelite kako želite broj CPU-ova, RAM memoriju, veličinu i tip diskova, prostor za backup, brzinu mrežnog interfejsa, količinu Internet saobraćaja i broj IP adresa. Možete kreirati server kakav vam odgovara u bilo kom trenutku, preraspodeliti resurse, proširivati ili smanjivati ukupno zauzeće, paliti i gasiti mašine kako vam odgovara.

Nema više potrebe da investirate u skupu opremu radi instalacije vaših poslovnih aplikacija ili za potrebe testiranja. Zakupite kada i koliko resursa vam treba, odmah ih koristite i ukoliko vam više ne trebaju jednostavno ugasite ili zaustavite.

Cloud Data Centar možete koristiti i kao Disaster Recovery rešenje sa minimalnim resursima, a ako se ukaže potreba da postane produkciono okruženje, brzo i lako možete proširiti resurse i staviti ga u pun pogon.

Domeni

Registracija i obnova nacionalnih i internacionalnih domena, sa preko 200 atraktivnih ekstenzija, uz naš servis je brža nego ikada – od ideje do realizacije deli vas samo nekoliko minuta. Ukoliko domen platite karticom, registracija se izvršava automatski i vaš domen možete odmah staviti u upotrebu.

Da li je domen slobodan?

Proverite da li je domen slobodan za registraciju…

Nazivi domena mogu biti znakovni nizovi dužine i do 60 i nešto znakova, uključujući i ekstenzije (.rs, .com, .net, .org, .info, .expert, .me, .solutions, .photography, .company, .trade, .guru, .cool i drugi). Nazivi koriste skup znakova: slova (A-Z), brojeve (0-9) i crticu (-). Zajedničko za sve domene je da nazivi domena ne mogu da počnu niti da se završe crticom. Mala i velika slova su potpuno ravnopravna (mCloud.rs ili mcloud.rs je isto).

Ukoliko niste sigurni za koji domen da se opredelite, pogledajte članak na našem blogu Kako odobrati domen.

Registracija domena se obavlja online – nakon provere domena, ukoliko je slobodan možete odmah nastaviti postupak registracije. Postoje određena pravila i ograničenja pri registraciji, a razlikuju se u zavisnosti od ekstenzije koju birate – odnosno da li želite registraciju nacionalnog ili internacionalnog domena.

Naši klijenti:

Odaberi jedan od paketa i pokreni sajt za 5 minuta!

mServer Linux

Linux virtuelni server čije resurse možete
konfigurisati u skladu sa Vašim potrebama.
Veliki izbor distribucija:
CentOS, RedHat, Ubuntu, Debian…
Poruči od 1366 RSD

mServer Windows

Windows virtuelni server čije resurse možete konfigurisati u skladu sa Vašim potrebama.
Veliki izbor edicija Web/Standard/Enterprise za Windows Server 2019, 2016, 2012, 2008, MSSQL, Remote Desktop.
Poruči od 6396 RSD