Cloud serveri

Home » Servisi » Cloud serveri

Fleksibilna mCloud platforma omogućava malim i srednjim preduzećima, kao i zahtevcloudnim hosting korisnicima, da zakupe SSD virtuelni server i koriste taman onoliko resursa koliko im je potrebno, a da istovremeno koriste superiorna hardverska i softverska rešenja, uz minimalna ulaganja. Na raspolaganju je izbor Microsoft ili Linux operativnog sistema, kao i mogućnost one-click instalacije najpopularnijih web skripti poput servisa WordPress, Joomla, Magento, CPanel i drugih, koje možete odmah koristiti.

mCloud funkcioniše potpuno automatski i u bilo kom trenutku možete kreirati server – vašu virtuelnu mašinu po želji, uz izbor kakve performanse i mrežne resurse server treba da koristi i koji operativni sistem treba automatski da se instalira. Ako se odlučite za plaćanje platnom karticom, nakon završene finansijske transakcije, za samo nekoliko minuta željeni servis postaje aktivan. Omogućeno je plaćanje i preko računa, a u tom slučaju servis se aktivira po prijemu sredstava.

Korisnik preko mCloud panela može samostalno da određuje sve parametre sistema. U pitanju je unmanaged usluga i korisnik dobija pun pristup zakupljenim resursima i može samostalno upravljati njima, a ukoliko mu je potrebna pomoć, naša stručna tehnička podrška mu stoji na raspolaganju. Kod ovog tipa usluga garantujemo SLA od 99.99% za rad samog servisa i hardvera, ali ne ulazimo u detalje same instalacije i finalnog rešenja (servisi, aplikacije itd). Naravno, tu smo da pomognemo oko svega sto treba, a u zavisnosti od potreba moguće je dogovoriti pomoć pri migraciji aplikacije, postavci setupa i druge dodatne usluge. Za godišnje uplate Cloud servera, cena uključuje 12% popusta i besplatnu migraciju sajta.

Uz svaku porudžbinu dobijate i poklon vaučer u vrednosti od 4000 dinara za oglašavanje na Httpool platformi.

mServer Linux

Linux virtuelni server čije resurse možete
konfigurisati u skladu sa Vašim potrebama.
Veliki izbor distribucija:
CentOS, RedHat, Ubuntu, Debian…
Već od 1366,00 RSD
 

mServer Windows

Windows virtuelni server čije resurse možete konfigurisati u skladu sa Vašim potrebama.
Veliki izbor edicija:
Windows 2008R2/2012 Web/Standard/Enterprise
Već od 4330,00 RSD

Saznajte cenu željene konfiguracije putem intuitivnog panela.

mCloud je zasnovan na potpuno superiornom hardveru i softveru. Svi serveri su potpisani od strane kompanije Fujitsu, čuvanje podataka se vrši na NetApp storage jedinicama, a mrežno okruženje je bazirano na Cisco opremi. Softversko rešenje za Cloud čini renomirana i veoma napredna OnApp platforma.

Svi sistemi i sva rešenja su dizajnirana i implementirana tako da ne postoji „single point of failure“. Posebnu pažnju posvećujemo i u izboru saradnika, jer verujemo da samo sa najboljim kadrovima možemo da održimo visok nivo pruženih usluga. Zato su članovi Mainstream tima priznati i poznati IT profesionalci, sa više od deset godina iskustva u različitim tehnologijama.

Konfigurišite svoj cloud podešavajući željene resurse i operativni sistem