Izaberite najbolji SSD Cloud hosting servis u Srbiji

mCloud servisi i VPS serveri pružaju napredna rješenja za profesionalan hosting.

Cloud hosting

Bolje od shared web hostinga! Vaš site na privatnom VPS Cloud SSD serveru, sa zajamčenim resursima i kontrolnim panelom podešenim za brzi start. Napokon, bez ograničenja u broju siteova, baza, e-mail naloga i drugih krivaca za tehničke probleme, po cijeni shared hostinga.
Saznaj višeKupi odmah već od 13.33 /M

Cloud serveri

Brzi SSD virtualni serveri s Windows ili Linux operativnim sustavom, uz izbor željenog templatea ili preinstaliranim web skriptama: cPanel, WordPress, Joomla, Magento i dr. Zajamčeni resursi koje u svakom trenutku samostalno možete modificirati prema potrebi.
Saznaj višeKupi odmah već od 10,93 /M


Cloud Data Centar

Virtualni data centar – idealno rješenje za zahtjevne poslovne korisnike ili vlasnike velikih siteova. Zakupite resurse i samostalno kreirajte VM na njemu, raspodjeljujući kako želite CPU, RAM, HDD, backup, mrežni interface, IP adrese.
Saznaj višeKupi odmah već od 117,36 /M

Domene

Registracija i obnova nacionalnih i internacionalnih domena, s više od 100 atraktivnih ekstenzija (.rs, .com, .net, .org, .info, .expert, .me, .solutions, .photography, .company, .trade, .guru, .cool i mnogo drugih), uz instant aktivaciju i punu DNS kontrolu.
Saznaj višeKupi odmah već od 3,65 /G
Između brojnih konkurenata u ovoj oblasti odlučili smo se za mCloud iz razloga kvalitetne ponude, referenci i ugovornog garantovanja nama potrebnog nivoa raspoloživosti servisa. Podrška korisnicima je kvalitetna i kompetentna, dostupna u svako doba dana i vrlo efikasna u rešavanju bilo kakvog problema ili nedoumice.
Uroš VoštinićSenior ExpertSBERBANK

mCloud karakteristike

  • Automatska aktivacija servisa u par minuta, u bilo kojem trenutku.
  • Plaćanje karticama online ili uplatnicom/predračunom.
  • Brzi SSD storage koji dolazi uz sve naše servere.
  • One-click konfiguracija i izmjena resursa: CPU, RAM, Disk, Backup, DNS, sigurnosna pravila…
  • Izbor Windows ili Linux OS i željenih distribucija.
  • Preinstalirane aplikacije: WordPress, Joomla, Drupal, cPanel, Magento…

Saznajte cijenu željene konfiguracije Cloud servera putem intuitivnog panela.

Četiri razloga za odabir mClouda

Serveri u Srbiji

Naša oprema se nalazi u tri data centra u Beogradu koja su međusobno povezana optičkim linkovima i ispunjavaju visoke Tier 3 zahtjeve. Kapaciteti linkova su 21Gbps uz konekciju na domaću točku za razmjenu internetskog prometa SOX.
Saznaj više

Znanje i iskustvo

Posebnu pažnju posvećujemo izboru suradnika jer vjerujemo da samo s najboljim kadrovima možemo održati visoku razinu pruženih usluga. Zbog toga su članovi mCloud tima priznati i poznati IT profesionalci, s više od deset godina iskustva u različitim tehnologijama.
Saznaj više

Najkvalitetnija oprema

Napredna i pouzdana cloud hosting platforma bazirana je na Cisco mrežnoj opremi, Fujitsu i HP serverima, kao i NetApp storage rješenjima. Svi sustavi i sva rješenja dizajnirani su i implementirani na način da ne postoji „single point of failure“.
Saznaj više

Najbolja podrška

Lokalnoj tehničkoj podršci, uvijek spremnoj na reakciju i komunikaciju s klijentima, svakodnevno stižu brojne pohvale. Naši inženjeri podrške konstantno nadziru cijeli sustav te je prosječno vrijeme reakcije na bilo kakav poremećaj ispod pet minuta.
Saznaj više

Ako je hosting pitanje, mi imamo odgovor. Niste našli ono što ste tražili?