Najava: Developers’ mDay 2019. u Beogradu

25 септембра, 2019
Jelena Opačić

Vreme je za još jedan Developers’ mDay, koji ovog puta organizujemo 30. novembra u Beogradu. Informacija o tačnoj lokaciji biće naknadno objavljena.

Rezervišite u svojim kalendarima subotu 30.11.2019. za #mDevDay i planirajte ceo dan za druženje sa developerskom zajednicom, uz stručna predavanja i goste iznenađenja. Agenda je još uvek u pripremi, ali ćemo standardno početi negde oko 10:00 a završiti oko 19h, u okviru čega je planirano i druženje na manje formalan način. Više detalja očekujte uskoro.

Obzirom da je interesovanje za Developers’ mDay iz godine u godinu sve veće, znamo da će se odmah prijaviti oni koji su ranije dolazili (jer znaju da ih očekuju odlična predavanja i dobro druženje), pa za „stare drugare“ otvaramo registraciju  :).

Za one koji do sada nisu bili, mDay je događaj namenjen web developerima, sa idejom da se upoznaju sa aktuelnim dev tehnologijama kroz stručna, tehnička predavanja u neformalnijem ambijentu. Evo primera šta kažu posetioci:

Ako imate predlog u vezi teme ili predavača, možete glasati na društvenim mrežama (gde se okuplja dev zajednica PHP Srbija, WordPress Srbija, Laravel Srbija…) i/ili navedite obavezno ovde u komentaru što pre, dok nismo kompletirali agendu.

Pogledajte kako je bilo na prethodnim događajima:

Prijave za Developers’ mDay 2019. su već sada otvorene putem ovog formulara. Prisustvo na događaju je besplatno, ali je registracija obavezna i trajaće do popune kapaciteta:

 
Rezervišite svoje mesto što pre! Ograničeni smo kapacitetom sale, u nekom trenutku ćemo morati da zatvorimo prijave.

Obavestićemo vas naknadno o svim detaljima.

Slični postovi:

Bez komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *