Najava: Developers’ mDay 2018. u Novom Sadu

12 октобра, 2018
Jelena Opačić

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo novi Developers’ mDay, koji ovog puta organizujemo u Novom Sadu na Ribarskom ostrvu. Registrovani učesnici će dobiti informaciju o tačnoj lokaciji.

Rezervišite u svojim kalendarima subotu 03.11.2018. za #mDevDay – planirajte ceo dan za druženje sa developerskom zajednicom, uz stručna predavanja i cool goste iznenađenja. Agenda je još uvek u pripremi, ali ćemo početi negde oko 10:00 a završiti oko 19h, u okviru čega je planirano i druženje na manje formalan način. Više detalja očekujte uskoro.

Update: Agenda i registracija za Developers’ mDay su

Znamo da će oni koji su već dolazili odmah da se prijave, jer znaju da ih dobar provod i odlična predavanja očekuju :). Za one koji do sada nisu bili, mDay je događaj namenjen web developerima, a okupljeni imaju priliku da se upoznaju sa aktuelnim dev tehnologijama kroz stručna, tehnička predavanja u neformalnijem ambijentu. Biće dovoljno prostora i za druženje i stručne diskusije, a ako imate predlog u vezi teme ili predavača, navedite ga u komentaru što pre, dok nismo kompletirali agendu.

Pogledajte kako je bilo na prethodnim događajima:

Prijave za Developers’ mDay 2018. su od ovog trenutka otvorene putem ovog formulara:

Rezervišite svoje mesto što pre. Prisustvo na događaju je besplatno, ali je registracija obavezna i trajaće do popune kapaciteta. 

Obavestićemo vas uskoro o svim detaljima.

Bez komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.