Najava: Developers’ mDay 2017.

15 августа, 2017
Jelena Opačić

Sa zadovoljstvom najavljujemo novi Developers’ mDay, koji ovog puta organizujemo na brodu Kej! Ooo da, biće i krstarenja, nadamo se da će nas i vreme poslužiti 🙂

Rezervišite u svojim kalendarima nedelju 24.09.2017. za #mDevDay – planirajte ceo dan za druženje sa domaćom developerskom zajednicom, uz stručna predavanja, krstarenje i cool goste iznenađenja.  Agenda je još uvek u pripremi, ali okvirno ćemo poceti oko 10:00 a završiti oko 19h, u okviru čega je planirano i druženje na manje formalan način. Više detalja očekujte uskoro.

Za one koji do sada nisu bili, mDay je događaj namenjen web developerima, a okupljeni će imati priliku da se upoznaju sa aktuelnim dev tehnologijama kroz stručna, tehnička predavanja. Biće dovoljno prostora i za diskusiju, a ako imate predlog u vezi teme ili predavača, navedite ga u komentaru što pre, dok nismo kompletirali agendu.

Pogledajte kako je bilo na prethodnim događajima:

Prijave za Developers’ mDay 2017. su od ovog trenutka otvorene putem ovog formulara:

 

Rezervišite svoje mesto što pre. Prisustvo na događaju je besplatno, ali je registracija obavezna i trajaće do popune kapaciteta broda. 

Obavestićemo vas uskoro o svim detaljima.

Bez komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.