laravel paketi

Popularni Laravel paketi za programere

8 октобра, 2021

Socialite

socialite

Počećemo sa ovim posebnim dodatkom koji omogućava da kreirate i podesite registraciju i login kroz društvene mreže. Lako se integriše sa platformama kao što su Twitter, Facebook i Google.

Laravel Debugbar

laravel debugbar

Smatra se jednim od najboljih Laravel paketa za upravljanje procesom debagovanja. Preko toolbar-a prikazuje greške, exception-e, putanje, upite u bazu i ostalo što može olakšati proces debagovanja.

Laravel Entrust

 

Ovaj dodatak vam omogućava da jednostavno podesite prava pristupa za korisnike, gde možete lako dodeliti privilegije / prava pristupa za svaku grupu (administratori, supervizori…) i upravljati izmenama za svaku grupu.

SEO helper

laravel seo helper

Ovaj dodatak je veoma poseban s obzirom da omogućava da jednostavno podesite i konfigurišete svoj sajt za search engines i ujedno kontrolisati kako se on prikazuje na društvenim mrežama (Twitter Card i Open Graph). Takođe, nudi i neke druge korisne opcije za web administratore.

Laravel Charts

charts

Ova biblioteka je bazirana na Javascript-u, a sam plugin omogućava da jednostavno kreirate tabele i grafikone kako biste ih prikazali u svom projektu.

Eloquent-Sluggable

laravel eloquent

Ovaj dodatak vam omogućava da napravite dva naslova ili slug koji je kompatibilan sa search engine-ima, tako što uklanja nepotrebne razmake i karaktere i tako formira ispravnu adresu koju zatim možete staviti kao URL.

Laravel Voyager

voyager

Ovaj dodatak vam omogućava da na jednostavan način kreirate kompletan control panel za vaš projekat, u smislu kontrole korisnika, upravljanja fajlovima, izradom menija i CRUD workspace-a za svaki model koji želite.

Laravel AvoRed

laravel avored

Ovaj dodatak je open-source shopping cart koji možete razviti i prilagoditi svojim potrebama, a ujedno i upravljati dodavanjem proizvoda, kategorija itd. Pored toga možete upravljati porudžbinama, pratiti porudžbine, informacije o korisniku, zalihama na stanju .. i drugo.

Ovim smo vas ukratko upoznali sa nekoliko popularnih Laravel paketa za programere.

Tags:

Slični postovi:

Bez komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.