Super žene na Enter konferenciji

12 априла, 2017
Jelena Opačić

Projekat podrške ženskom preduzetništvu, pod nazivom „Super žena“ koji smo započeli u aprilu, nastavljamo i na ENTER konferenciji, koju organizuje Spacevent u saradnji sa ACM međunarodnom mrežom.

ENTER je dvodnevna konferencija otvorena za sve koji žele da podele svoje znanje i iskustvo kako bi podržali razvoj i uključivanje većeg broja žena u IT industriju i STEM oblasti (nauka, tehnologija, inženjerstvo i matematika). Cilj ENTER konferencije je da predstavi, poveže i inspiriše sve super žene koje su već aktivne u ovom sektoru ili žele da postanu deo njega, kao i da pruži nove perspektive na različite tech teme kroz predstavljanje uspešnih žena iz industrije, ali i akademske zajednice.

Konferencija se održava 25. i 26. aprila na Kolarcu, a registracija je besplatna – pa požurite! Program je veoma interesantan, a možete se registrovati za oba ili samo jedan dan.

Uz tech preduzetništvo, kvalitetno internet prisustvo se podrazumeva i neohodno je. Osim izrade sajta i/ili aplikacije, neizostavan korak je smeštanje svih informacija na pouzdanu i uvek dostupnu hosting platformu.

Za sve prisutne super žene iz IT industrije, preduzetnice, menadžerke, žene koje imaju svoj posao ili ideju za biznis, pripremili smo popust od čak 50% na usluge:

Akcija važi do 30. aprila, ali sve super žene koje se prijave na samoj konferenciji, popuste mogu da iskoriste naredna tri meseca!

Dođite da se družimo!

Bez komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.