Da li si i ti super žena?

4 априла, 2017
Jelena Opačić

Prošlog meseca smo povodom 8. marta objavili akciju podrške ženskom preduzetništvu, koja je naišla na ogromno interesovanje. Sa velikim zadovoljstvom smo odlučili da akciju proširimo na ceo april i to u još širem obliku.

Započinjemo projekat apsolutne podrške ženskom preduzetništvu, pod nazivom „Super žena“. Kakav god posao da se pokreće, prisustvo na Internetu je neizbežno, a osim izrade sajta obavezan korak je smeštanje tih informacija na pouzdanu i uvek dostupnu hosting platformu.

Pripiremili smo popuste za sve super žene: menadžerke, preduzetnice, žene koje imaju svoj posao ili ideju za biznis, i to sa čak 50% na usluge:

Akcija važi do 30. aprila, a pripremili smo i niz aktivnosti u narednom periodu. Prvi korak je celodnevno druženje sa vama 7. aprila u Ušće Shopping Centre-u, od 10 do 19 časova. Obezbedili smo i priliku da se upoznate sa uspešnim preduzetnicama, hrabrim ženama koje su ideju pretvorile u biznis! U periodu od 18 do 19 časova, u centralnom holu Ušća,  možete popričati sa našim gošćama:

  • Nađa Jokanović , koosnivačica Wannabe Magazina, jednog od najčitanijih internet medija koji se bavi temama iz života, mode, putovanja i slično.
  • Ana Pajković i Marija Janjušević, mlade mame preduzetnice  koje su pokrenule Kidster app – aplikaciju putem koje može da se proda ili razmeni odeća za decu od 0 do 10 godina.
  • Sonja Dakić, koosnivačica DajDaj pelena, jedinih pelena od bambusovog drveta u Srbiji.
  • Vesna Velkić, direktorka Admin Trening Centra, računarske laboratorije u kojoj se organizuju ekspertski IT kursevi.

Ukoliko želite da iskoristite ovu pogodnost, javite nam se i dođite da se družimo.

Bez komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.