Podrška za žensko preduzetništvo

8 марта, 2017
Jelena Opačić

Međunarodni dan žena je posvećen ženama i slavi se svake godine, 8. marta. Ovaj praznik je nastao kao dan borbe za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost žena i muškaraca. Na našim prostorima, na ovaj dan, mnoge žene dobijaju cveće, bombonjere, razna srculenca i čestitke. Ali, da li je to dovoljno?

mCloud tim je odlučio da proslavu 8. marta produži do kraja meseca. Osmislili smo akciju kojom želimo da pomognemo razvoj ženskog preduzetništva, kao i sve aktivne preduzetnice.

Spremili smo popust od 50% na sve Cloud Server i Cloud Data Centar usluge koje se poruče do 31. marta, a u trajanju od godinu dana! Popust ćemo odobravati isključivo privatnim preduzećima gde su vlasnice i direktorke žene. Da bi se ispunio uslov za ovaj poklon, potrebno je da vlasnica poseduje minimum 25% udela u preduzeću i da je ujedno i zakonski zastupnik preduzeća. Ukoliko želite da iskoristite ovu pogodnost, javite nam se.

Drage žene, srećan vam ceo mart!

 

1 komentar. Ostavi novi

Jako lepo je sto pruzate podrsku na taj nacin. Tako ne samo da radite na razvoju nekog malog preduzeca, vec dizete svest da su zene podjednako sposobne u svom poslu, ako ne i iznad muskaraca.

Одговори

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.