mCloud godišnja nagrada za najveći doprinos u razvoju web i IT zajednice u 2018.

19 јануара, 2019
Jelena Opačić

Top 50 je tradicionalni izbor 50 najboljih domaćih sajtova, aplikacija i profila na društvenim mrežama koje PC Press bira jednom godišnje, sada već 22. put. To je prakticno jedini zvanično priznat izbor najboljih onlajn stvari kod nas, koji PC Press organizuje uz podršku Skupštine Grada Beograda. Spisak najboljih online stvari u protekloj 2018. godini biće objavljen u februarskom izdanju magazina PC Press (izlazi 1. februara 2019.), a paralelno će ga pratiti i svečana dodela priznanja pobednicima, u Skupštini Grada.

Kako se TOP 50 nagrade dodeljuju samo „frontmenima web bendova“ (urednicima sajtova, agencijama, direktorima, marketing menadžerima), mCloud je prošle godine uveo specijalnu mCloud Top 50 nagradu koju u okviru Top 50 PC Press godišnjeg izbora dodeljujemo onima u bekstejdžu (sistem administratorima, programerima, organizatorima)  – zaslužnima za najveći doprinos u razvoju web i IT zajednice. 

Obzirom da pažljivo pratimo rad zajednice i imamo dobar uvid u aktivnosti tokom godine (prisutni smo na IT događajima, konferencijama, meetupovima i sponzorišemo projekte) prošle godine smo lako izabrali dobitnika i nagradu za najveći doprinos u 2017. godini uručili Udruženju PHP Srbija za Open Source projekat Unfinished.

Ove godine već imamo na umu nekoliko projekata i zaslužnih kandiata, ali bismo želeli da čujemo i vaše predloge. Ukoliko smatrate da se neko tokom 2018. godine posebno istakao i doprineo razvoju web i IT zajednice, molim vas da nam javite i pošaljete prijavu popunjavanjem formulara na ovoj stranici.  Prijava može da se odnosi na bilo koga – pojedinca, formalno ili neformalno udruženje ili organizaciju, kao i na kompanije. Sve što mislite da zaslužuje da se razmotri.

Svim kandidatima želimo puno uspeha 🙂

Hvala!

Bez komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.