mainstream poslodavac godine

Mainstream nominovan za poslodavca godine u kategoriji malih preduzeća

25 новембра, 2015
Jelena Opačić

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je kompanija Mainstream nominovana u kategoriji SAM Poslodavac godine u kategoriji malih preduzeća (do 50 zaposlenih) u okviru SAM Godišnje nagrade 2015. Ova nagrada se dodeljuje po četvrti put kod nas, a na osnovu glasanje članova i žirija Srpske asocijacije menadžera.

Velika nam je čast da smo nominovani u ovoj kategoriji, što samo govori da je naš pristup zaposlenima i društvenoj zajednici prepoznat kao dobar primer prakse i van naše kompanije. Kako izgleda rad u kompaniji Mainstream možete saznati u članku koji je napisan od strane našeg zaposlenog nakon Godinu dana provedenih u Mainstreamu.

„Godišnja nagrada“ je događaj u organizaciji Srpske asocijacije menadžera koji se održava svake godine u decembru mesecu i koji ima za cilj unapređenje poslovnog okruženja, promovisanje dobrih poslovnih praksi, afirmisanje onih kompanija, menadžera, obrazovnih institucija, regionalnih projekata i novinara koje se zalažu za bolje uslove poslovanja, za bolji život svih građana u celini, kao i za dalju profesionalizaciju i promociju menadžerske struke. Događaj uključuje uručenje priznanja, uz prisustvo najviših zvaničnika iz Vlade Srbije, poslovne zajednice i velikog broja predstavnika medija.

Ove godine nagrade se dodeljuju u deset kategorija, a našu nominaciju možete videti na stranici Poslodavac godine iz kategorije malih preduzeća (.pdf). Pored kompanije Mainstream d.o.o, za ovu nagradu su nominovane i sledeće kompanije: GI Group HR Solutions, JLL, Movem fashion, Osa računarski inženjering, Teva Serbia i Wannabe. Prilikom izbora su razmatrana samo preduzeća i privredna društva (do 50 zaposlenih), koja su u 2015. godini ponudila najbolje uslove za rad i razvoj, a koja ispunjavaju sledeće kriterijume:

  1. Radni uslovi i motivacijaSAM Godišnja nagrada
  2. Mogućnost stručnog usavršavanja
  3. Zadovoljstvo zaposlenih
  4. Društvena odgovornost
  5. Reputacija.

 

SAM – Srpska asocijacija menadžera je poslovna asocijacija osnovana 2006. godine u Beogradu, posvećena unapređenju dijaloga sa Vladom Srbije, edukaciji i promociji profesionalnog menadžerskog kadra, intenziviranju regionalne saradnje i efikasnom povezivanju profesionalnih menadžera u Srbiji. Snagom i delovanjem svojih članova, SAM teži da da doprinos unapređenju ukupnog poslovnog ambijenta u Srbiji i jačanju kapaciteta menadžera.

Svim nominovanim kompanijama i pojedincima želimo mnogo uspeha tokom glasanja.

 

Slični postovi:

Bez komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.