Mainstream po drugi put nominovan za poslodavca godine

децембар 1, 2017
Jelena Opačić

Srpska asocijacija menadžera (SAM), već šestu godinu za redom, organizuje izbor za prestižno priznanje „SAM Godišnje nagrade“ sa ciljem promovisanja izuzetnosti i podsticanja kreativnosti i konkurentnosti u različitim sferama društvenog i poslovnog života.

Prema mišljenju članova i žirija Srpske asocijacije menadžera, u užem izboru za prestižno priznanje „SAM Godišnje nagrade“, našle su se kompanije koje su u 2017. godini ostvarile posebne poslovne rezultate i ponudile najbolje uslove za rad i razvoj profesionalnih menadžera.

Za priznanje u kategoriji SAM Poslodavac godine u kategoriji malih i srednjih preduzeća, po drugi put je nominovana i kompanija Mainstream, na šta smo veoma ponosni! Među finalistima u ovoj kategoriji se nalaze i kompanije Atria grupa, Aura, Vinarija Aleksić i Wannabe magazin.

Prilikom izbora finalista u ovoj kategoriji, razmatrani su samo preduzetnici i mikro i mala preduzeća koja su u 2017. godini ponudila najbolje uslove za rad i razvoj, a koja ispunjavaju sledeće kriterijume:

  1. Radni uslovi i motivacija,
  2. Mogućnost stručnog usavršavanja,
  3. Zadovoljstvo zaposlenih,
  4. Reputacija.

SAM Godišnja nagrada se tradicionalno održava svake godine u decembru mesecu i ima za cilj promovisanje dobrih poslovnih praksi, unapređenje poslovnog okruženja, afirmaciju i promociju menadžerske struke, predstavljanje onih kompanija, menadžera, obrazovnih institucija i inicijativa koje se zalažu za bolje uslove poslovanja, odgovorno poslovanje, kao i za bolji život svih građana u celini. Događaj uključuje uručenje priznanja, a svečanoj ceremoniji će prisustvovati najuticajnije zvanice iz poslovnog, političkog, kulturnog i medijskog života Srbije.

Svim nominovanim kompanijama i pojedincima čestitamo ulazak u finale i želimo im mnogo uspeha tokom glasanja i još bolje poslovne rezultate u narednom periodu.

SAM – Srpska asocijacija menadžera je poslovna asocijacija osnovana 2006. godine u Beogradu, posvećena unapređenju dijaloga sa Vladom Srbije, edukaciji i promociji profesionalnog menadžerskog kadra, intenziviranju regionalne saradnje i efikasnom povezivanju profesionalnih menadžera u Srbiji. Snagom i delovanjem svojih članova, SAM teži da da doprinos unapređenju ukupnog poslovnog ambijenta u Srbiji i jačanju kapaciteta menadžera.

Bez komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

mCloud mailing lista
Da li želiš da se prijaviš na mCloud mailing listu i svake nedelje dobijaš informacije o našim tekstovima na blogu i novostima iz mCloud-a?
Nemoj više prikazivati