Mainstream po drugi put nominovan za poslodavca godine

1 децембра, 2017
Jelena Opačić

Srpska asocijacija menadžera (SAM), već šestu godinu za redom, organizuje izbor za prestižno priznanje „SAM Godišnje nagrade“ sa ciljem promovisanja izuzetnosti i podsticanja kreativnosti i konkurentnosti u različitim sferama društvenog i poslovnog života.

Prema mišljenju članova i žirija Srpske asocijacije menadžera, u užem izboru za prestižno priznanje „SAM Godišnje nagrade“, našle su se kompanije koje su u 2017. godini ostvarile posebne poslovne rezultate i ponudile najbolje uslove za rad i razvoj profesionalnih menadžera.

Za priznanje u kategoriji SAM Poslodavac godine u kategoriji malih i srednjih preduzeća, po drugi put je nominovana i kompanija Mainstream, na šta smo veoma ponosni! Među finalistima u ovoj kategoriji se nalaze i kompanije Atria grupa, Aura, Vinarija Aleksić i Wannabe magazin.

Prilikom izbora finalista u ovoj kategoriji, razmatrani su samo preduzetnici i mikro i mala preduzeća koja su u 2017. godini ponudila najbolje uslove za rad i razvoj, a koja ispunjavaju sledeće kriterijume:

  1. Radni uslovi i motivacija,
  2. Mogućnost stručnog usavršavanja,
  3. Zadovoljstvo zaposlenih,
  4. Reputacija.

SAM Godišnja nagrada se tradicionalno održava svake godine u decembru mesecu i ima za cilj promovisanje dobrih poslovnih praksi, unapređenje poslovnog okruženja, afirmaciju i promociju menadžerske struke, predstavljanje onih kompanija, menadžera, obrazovnih institucija i inicijativa koje se zalažu za bolje uslove poslovanja, odgovorno poslovanje, kao i za bolji život svih građana u celini. Događaj uključuje uručenje priznanja, a svečanoj ceremoniji će prisustvovati najuticajnije zvanice iz poslovnog, političkog, kulturnog i medijskog života Srbije.

Svim nominovanim kompanijama i pojedincima čestitamo ulazak u finale i želimo im mnogo uspeha tokom glasanja i još bolje poslovne rezultate u narednom periodu.

SAM – Srpska asocijacija menadžera je poslovna asocijacija osnovana 2006. godine u Beogradu, posvećena unapređenju dijaloga sa Vladom Srbije, edukaciji i promociji profesionalnog menadžerskog kadra, intenziviranju regionalne saradnje i efikasnom povezivanju profesionalnih menadžera u Srbiji. Snagom i delovanjem svojih članova, SAM teži da da doprinos unapređenju ukupnog poslovnog ambijenta u Srbiji i jačanju kapaciteta menadžera.

Bez komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.