3 razloga zašto je mCloud pravi izbor za vas

17 априла, 2014
Ivan Minić

mCloud je potpuno automatizovano cloud hosting rešenje namenjeno zahtevnijim korisnicima web hosting usluga. Evo nekoliko konkretnih razloga zašto je mCloud pravi izbor za vas.

Cloud hosting rešenja odlikuju fleksibilnost, stabilnost i razumna cena. Razumna cena posledica je toga što trošite samo ono što vam je potrebno, a kad je potrebno da povećate ili smanjite resurse, to možete uraditi lako i brzo. U slučaju mCloud platforme, osim uobičajnih stvari, možete računati i na najvalitetniju opremu najboljih svetskih proizvođača, smeštenu lokalno, što donosi najbrže moguće vreme odziva prilikom pristupanja serveru, a tu je i lokalna podrška u kojoj su najbolji stručnjaci, na srpskom ili engleskom jeziku.

Ipak, kao vam je potrebno još konkretnih razloga, evo samo nekih:

  1. Zamislite potencijalnog kupca koji vas je pronašao na Google, ali kada je pokušao da dođe na sajt on se nije učitao ili se učitavao beskonačno dugo?

Ako vam je sajt ključan za vaše poslovanje onda svaki minut koji on ne bude dostupan predstavlja ogroman problem i potencijalno gubitak novca za vašu firmu. Takođe, svaki sekund koji vaši korisnici budu duže čekali na učitavanje sajta, može biti razlog odlaska. Uz mCloud dobijate resurse lokalno, tako da je vreme odziva najmanje moguće, u okviru platforme gde možete lako zakupiti dovoljno resursa da vam sajt radi stabilno. i uvek proširiti po potrebi.

  1. Zamislite da važan mail koji ste poslali nikada nije stigao. Ili mail koji je vama neko poslao niste primili. Ili prosto ne možete da pristupite svom mailu?

Besplatni e-mail servisi su super. Nude jako mnogo, a ne traže ništa. I rade. Uglavnom. Ali šta se dešava kada ne rade? Šta se dešava kada ne rade kako treba, a vi to i ne znate? Da li možete bilo šta da uradite po tom pitanju? Da li možete da utičete na Google, Microsoft, Yahoo ili neki drugi sličan servis? Ne. Ne dozvolite sebi da nemate potpunu kontrolu nad stvarima koje su vam ključne za poslovanje. To je mali trošak koji može da spreči veliki problem. Kada se desi, kasno je.

  1. Zamislite da je sutra važan dan za vaš biznis. Lansirate novi proizvod ili očekujete mnogo medijske pažnje, mnogo poseta. Mislite da hosting može da izdrži nalet. Šta ako niste u pravu?

Sa mCloud platformom za nekoliko minuta možete mnogostruko uvećati resurse koji su vam na raspolaganju, i iskoristiti ih taman onoliko dugo koliko vam je potrebno. Samim tim, plaćate samo ono što ste trošili, koliko ste trošili. Sistem čak nudi mogućnost i da sam skalira vaše resurse prema potrebama, a da vas o tome obaveštava. Na vama je samo da odaberete šta vam više odgovara.

Naš posao je da vi ne morate da brinete o hostingu, već da to vreme i energiju možete usmeriti na ono u čemu ste najbolji.

Bez komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.