Sysadmin meetup u beogradskom Startit Centru

22 новембра, 2016
Jelena Opačić

Meetup o sistem administraciji, Dockeru i MemSQL-u

Na meetupu ćete moći da čujete četiri predavača koji će govoriti o svojim iskustvima i alatima koje koriste kao sysadministratori.

Prvi meetup posvećen sistem administraciji održaće se narednog utorka – 29.11. u 18h u beogradskom Startit Centru.

Na meetupu ćete imati priliku da čujete četiri predavača koji će govoriti o svojim iskustvima i alatima koje koriste kao sysadministratori.

Predavači:

  • Rastko Vasiljević govoriće o tome šta je Docker, kako se prave Docker Images i kako umrežiti kontejnere. Rastko je Linux System Administrator u kompaniji SuperAdmins i Linux predavač u kompaniji Admin Training Center.
  • Bojan Vitnik pričaće o osnovnom konceptu MemSQL-a, njegovim prednostima u odnosu na MySQL i pitanjima kompatibilnosti i skalabilnosti. Bojan radi u hosting kompaniji Mainstream i bavi se unapređenjem postojećih i implementacijom novih hosting rešenja.
  • Vladimir Stefanović govoriće o izazovima sa kojima se svakodnevno sreće kao sistem administrator i svojim iskustvima tokom dugogodišnjeg rada u ovoj oblasti. Vladimir je sertifikovani Microsoft i CompTIA trener i sistem inženjer. Redovni je predavač u Admin Training Centru gde drži obuke serverske administracije, umrežavanja, informatičke bezbednosti i virtuelizacije.
  • Bojan Manojlović će zajedno sa Vladimirom govoriti o svojim iskustvima u sistem administraciji i tome kako izgleda jedan radni dan sistem administratora. Bojan već dugi niz godina radi u IT sektoru, a poslednje tri godine kao Senior Sistem inženjer u kompaniji Mainstream.

Nakon predavanja učesnici će imati priliku da se upoznaju i razmene iskustva kroz neformalno druženje.

Prijava:

Meetup je zakazan za 29. novembar u 18h u Startit Centru Beograd (Savska 5). Svoj dolazak možete prijaviti registracijom na stranici Startit Centra.

Bez komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.