SuperAdmins ekipa organizuje AWS meetup

септембар 19, 2017
Jelena Opačić

Naše drage kolege iz SuperAdmins tima, organizuju AWS meetup u KC gradu, 28. septembra od 18 časova. 

Predavači su Rastko Vasiljević iz SuperAdmins firme sa temom Uvod u AWS CodeDeploy, zatim Jovan Erčić, developer iz SpiceFactory kompanije, koji će prikazati primer kako su oni optimizovali proces razmeštanja aplikacija u različitim okruženjima koristeći docker i ECS. Đorđe Smiljanić, developer Two Deseprados firme, čiji je igru Woka Woka do sada preuzelo preko 5 miliona ljudi, takođe će predstaviti na koje je on sve načine koristio AWS servise u gaming-u, i koji su izazovi.

Više informacija o događaju i način registracije možete pronaći na SuperAdmins blogu.

Naša sestrinska firma SuperAdmins je pouzdan IT partner u poslovima sistemske administracije, gde god da se vaša oprema nalazi. Pored podrške za mCloud korisnike koji žele uslugu održavanja Cloud servera, SuperAdmins tim nudi širok spektar IT usluga – od sistem adminstracije na bilo kojoj infrastrukturi do konsultantskih usluga i pomoći u izradi IT projekata. Kao dokaz kvaliteta govore brojni klijenti koje imaju širom sveta.

 

Bez komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

mCloud mailing lista
Da li želiš da se prijaviš na mCloud mailing listu i svake nedelje dobijaš informacije o našim tekstovima na blogu i novostima iz mCloud-a?
Nemoj više prikazivati