Windows VPS

Oktobarska akcija za Windows VPS Servere

30 септембра, 2020
Jelena Opačić

Odavno nismo pravili neke akcije, a pogotovu za korisnike koji koriste Microsoft Windows tehnologije. Zbog toga, rešili smo da ceo oktobar mesec posvetimo Windows VPS serverima hostovanim na mCloud platformi u Srbiji, za koje smo spremili specijalnu akciju.

Svi koji se odluče za zakup Windows VPS servera na mCloud platformi tokom oktobra 2020. i izaberu godišnji način plaćanja, pored popusta od 12% dobijaju i sponzorisanu licencu za Windows Server od strane mClouda!

Bez obzira da li vam je potreban Microsoft Windows Server 2019 ili neka starija edicija (Windows Server 2016, Windows Server 2012, Windows Server 2008), popust koji ostvarujete je 39000 dinara na godišnjem nivou samo za licencu. Plus, 12% popusta koliko standardno odobravamo za godišnje plaćanje na cenu same konfiguracije servera, kakvu kod izaberete. Dovoljno je da nam se javite nakon porudžbine servera preko našeg sajta, pa ćemo predračun korigovati i poslati vam nov.

Akcija se odnosi i na postojeće korisnike ukoliko žele da iskoriste specijalan popust, potrebno je samo da tokom oktobra meseca izvrše obnovu godišnje pretplate. U tom slučaju, pretplata će, bez obzira na period do kada je već plaćen servis, biti produžena za dodatnih 12. meseci.

Ovu akciju ne sprovodimo uz podršku Microsofta, već mCloud sponzoriše trošak Windows Server licence, da malo podržimo i Microsoft lokalnu zajednicu, da bi se serveri hostovali u Srbiji 🙂

Ako vam treba Windows Server u Srbiji, na pravom ste mestu!

 

P.S. Ponuda se ne odnosi na ostale Microsoft licence (MS SQL Server, Remote Desktop Services i drugo šta koristite).

Slični postovi:

Besplatan prvi mesec!

Bez komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.