mCloud meetup u Startit Centru

8 децембра, 2016
Jelena Opačić

O hosting revoluciji, domaćoj SSD Cloud platformi, programu za partnere

Na meetupu ćete moći da čujete o domaćoj mCloud platformi koja konkuriše najvećim svetskim cloud provajderima, videti demonstraciju upotrebe servisa, upoznati iskustva korisnika i saznati o partnerskom programu za web dizajn agencije i programerske kompanije koje nude servise po SaaS modelu.

mCloud meetup je neformalan događaj koji ima za cilj da okupi sve pojedince i kompanije koje se bave izradom web sajtova i aplikacija, kao i kompanije koje se bave razvojem različitog softvera koji bi želeli da nude klijentima po SaaS modelu. Okupljeni će imati priliku da pričaju sa stručnjacima koji brinu o sigurnosti većine najposećenih sajtova u Srbiji i koji su razvili domaću SSD Cloud platformu koja po ceni i kvalitetu konkuriše najvećim svetskim hiperskejlerima poput Amazona, Digital Ocean-a i drugih, te da iznesu mišljenja i konkretne predloge na koji način domaći cloud provajder može da ih podrži.

Osim predstavljanja osnovnog koncepta mCloud platforme i partnerskog programa, o kome će svi prisutni moći da iznesu mišljenje i na licu mesta učestvuju u predlozima za njegovo poboljšanje, sistem inženjer u kompaniji Mainstream će prikazati demontraciju brze aktivacije servera i njegovo stavljanje u upotrebu – konfiguraciju servera, LAMP podešavanja i prebacivanje željenog servisa u produkciju. Kolega Petar Radosavljević radi na održavanju mCloud platforme i njegovim unapređenjenjima, pa će prisutni direktno moći da utiču i na razvoj novih funkcionalnosti koje su im potrebne, što je velika prednost lokalnog Cloud provajdera.

Na meetupu ćete imati priliku da čujete i različita iskustva mCloud partnera:

  • Bojan Krstić, direktor kompanije Bit Media digital advertising, pričaće o izazovima sa kojima se svakodnevno sretao u poslu kada su u pitanju usluge hostinga za web sajtove i e-commerce rešenja koje njegov tim proizvodi i objasniće zašto stalno i svuda preporučuje mCloud 🙂
  • Veljko Radovanović, direktor kompanije Logik koja se bavi razvojem poslovnog softvera, govoriće o tome na koji način koristi mCloud za plasiranje svojih rešenja na domaćem i svetskom tržištu i kako domaći ERP sofver isporučuje u kratkom roku krajnjem korisniku zahvaljujući partnerstvu sa kompanijom mCloud.

Svim prisutnim učesnicima biće obezbeđene besplatne konsutacije i trial period za korišćenje mCloud platforme. Nakon predavanja predviđeno je neformalno druženje.

Prijava

Meetup je zakazan za 14. decembar u 18h u Startit Centru Beograd (Savska 5). Svoj dolazak možete prijaviti popunjavanjem forme na Startit sajtu.

Bez komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.