IT događaji na kojima ćemo se družiti

20 маја, 2016
Jelena Opačić

Krajem maja i počekom juna ima puno zanimljivih događaja na kojima će Mainstream biti prisutan, a preporučujemo ih i vama:

  • 25. maj 2016. – ne, ne radi se o Danu mladosti, već o najznačajnijoj domaćoj konferenciji posvećenoj digitalnom i interaktivnom marketingu – Digital Day. Događaj na kome se okupljaju menadžeri, marketing stručnjaci, mediji, oglašivači, dizajneri i diveloperi da bi razmenjivali svoja iskustva i znanja o digitalnom svetu. Održava se u beogradskom Domu omladine.
  • 25. i 26. maj 2016. – radionica IT u oblaku, koju organizuje Centar Za Savremeno Obrazovanje i koja je namenjena svima koji poseduju osnovno poznavanje IT-a, a obradiće razne module cloud-a kroz praktične primere. Radionica traje 2 dana, sastoji se iz teorijskog i praktičnog dela, a predavači su naše kolege iz Mainstreama i Admin Trening Centra. Mesto održavanja teorijskog dela je 6. sprat Palate Beograd (sreda 25. maj), dok će praktični deo biti sproveden u učionici Admin Trening Centra (četvrtak 26.maj).
  • 28. i 29. maj 2016. – PHPSerbia Conference, događaj koji organizuje Udruženje PHP programera iz Srbije. Konferencija će trajati dva dana, a publika će imati priliku da čuje sjajna predavanja i izlaganja nekih od najpoznatijih i najistaknutijih stručnjaka oblasti koje konferencija prati, a PHP 7, Composer, Doctrine, razvoj API-a, testiranje su neke od tema o kojima će biti reči. Mesto održavanja je opera Madlenianum u Zemunu.
  • 02. jun 2016. – HPE Storage and backup event. Dan sa HPE stručnjacima koji će predstaviti nova storage i backup rešenja, ali i zanimljive studije slučaja. Kolega Boško Radivojević će predstaviti zanimljiv Case Study: HPE Storage and backup solutions in service provider environment. Događaj je stručan i prisustvo je moguće samo po pozivu organizatora.
  • 04. i 5. jun 2016. – WordCamp Belgrade, najveća WordPress konferencija u regionu, koja je podržana od strane WordPress Foundation, zvanične organizacije ove popularne platforme. Konferencija će trajati dva dana – subota 4. jun podrazumeva stručna predavanja i novine iz oblasti WordPressa, dok je nedelja 5. jun predviđena za obuke i radionice. Održava se u Univerzitetu Singidunum u Beogradu.
  • 10. jun 2016.Magento Srbija (#MM16RS), prva internacionalna eCommerce konferencija koja će biti u Nišu, u kongresnom centru “Constantinus Palace”. Na konferenciji će se okupiti više od 200 učesnika koji će na jednom mestu saznati mnogo o najnovijim trendovima koji se dešavaju u eCommerce svetu i to od najboljih stručnjaka. Među predavačima su i kolege Aleksandar Milosavljević od koga možete čuti Kako brzina i dostupnost e-commerce web sajta utiču na rezultate poslovanja i Boško Radivojević koji će prezentovati studiju slučaja Magento u high availability okruženju.

Radujemo se druženju 🙂 Da li ste planirali da posetite neki od ovih događaja?

 

Slični postovi:

1 komentar. Ostavi novi

Bilo bi lepo da postoji neki live stream za one koji su spreceni zbog obaveza da prisustvuju ovakvim dogadjajima.

Одговори

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.