WordCamp Apatin 2023

Jelena Opačić

Da li se družimo ove godine u Apatinu? 🙂

WordCamp se ove godine održava na sjajnoj lokaciji, u izletištu Arka Liberland. Uz druženje IT zejednice na predavanjima, uživaćemo uz jezero i u lepotama rezervata prirodeGornje Podunavlje”. Organizator je obezbedio i razne aktivnosti u prirodi: vožnju kajaka, bicikla, pecanje, šetnju po prirodi, posmatranje mnogobrojnih vrsta ptica, a vidimo dosta učesnika planira i kampovanje u šatoru! Zvuči sjajno!

mCloud, kao i uvek (jer nikada ne propuštamo WordCamp), obavezno dolazi i to u proširenom sastavu, sa sve mKlaudijom. Neki iz naše ekipe (nećemo ih imenovati, Zlatko će se sam prepoznati) dolaze da uživaju u kulinarskim tajnama lokalnih majstora i ribljih specijaliteta tog kraja, a neki (ko je rekao Jovan?) se najviše raduju After Party-u i blues rock bandu Šinobusi, kao i DJ-evima koji su i predavači u isto vreme. Ima nas koji se radujemo i predavanjima, vidimo da ima sjajnih tema. 

Ono što takođe sigurno znamo, je da će Slobodan upotpuniti svoju kolekciju mCloud majici 😉 Da bi vam bilo jasno o čemu se radi, poslušajte ovaj kratak razgovor:

Na kraju, za sve one koji nas godinama unazad pitaju gde i kako da kupe naše kul majice, evo prilike 🙂 Kupite ulaznicu za WordCamp i dođite po svoju majicu + da se družimo 🙂

Vidimo se!

Bez komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *