NB SHOP Internet prodavnica

Home » Servisi » Cloud Aplikacije » NB SHOP Internet prodavnica

Ukoliko se bavite prodajom ili to planirate, online prodavnica je jednostavan i jeftin način da povećate svoju prodaju i dođete do novih kupaca. Postoje brojna gotova rešenja koja možete koristiti da napravite prodavnicu ali je potrebno mnogo prilagođavanja našim propisima i usklađivanje sa vašim potrebama. NB SHOP eCommerce rešenje, kreirano je u skladu sa željama i potrebama svakog pojedinačnog prodavca sa jedne strane i prilagođeno je sve zahtevnijim pravilima online tržišta sa druge strane.

NB SHOP je domaća platforma za internet prodaju koja svojim korisnicima pruža širok opseg funkcionalnosti koji olakšavaju rad, štede resurse i omogućavaju uspešno vođenje online poslovanja. NB SHOP je originalno rešenje kreirano prema potrebama tržišta, tako da bude prilagođeno svakoj pojedinačnoj vrsti biznisa. Bez obzira da li je u pitanju prodaja sportske opreme, igračaka, odeće i obuće, satova, nakita, tehnike, kozmetike, dečije opreme, alata i mašina, kancelarijskog i školskog pribora, knjiga, hrane i pića, auto opreme, proizvoda za kuću i baštu, nameštaja ili pak usluga, NB SHOP je platforma koja može da odgovori na sve zahteve trgovaca.

Rešenje je prilagođeno kako kupcima, tako i trgovcima. Trgovcima na tržištu Srbije znatno je olakšan rad na platformi s obzirom da su dokumentacija i podrška na srpskom jeziku.

Platforma je lokalizovana i funkcioniše na preko deset tržišta (Srbija, Crna Gora, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Švajcarska, Bugarska, Rumunija…). U pitanju je potpuno integrisan i automatizovan sistem koji odgovara kako maloprodajnim tako i veleprodajnim biznisima. Razvijene su funkcionalnosti koje pokrivaju celokupan proces prodaje, od jednostavne pretrage i pronalaženja proizvoda, poručivanja proizvoda/usluge, plaćanja, slanja porudžbine do same isporuke krajnjem kupcu što je omogućeno visokim stepenom automatizacije sistema i standardizacijom poslovnih procesa.

Zahvaljujući integraciji sa preko 25 ERP poslovnih sistema (SAP, Pantheon, Tradis, Luceed, MIS, ASW, InfoSys, Morena, WINGS, Gatarić, NB Excel, AB Soft, SMS Software…), više od 20 platnih servisa (među kojima su Banca Intesa, AIK banka, Raiffeisen banka, UniCredit banka, Komercijalna banka, EPay, Corvus pay, CPay, NLB banka, Romcard, MobilPay, PayPal, PikPay, WebPay, PostFinance, Borica…), preko 10 kurirskih službi (D Express, Postexpress, City Express, Bex Express, Overseas Express, Euroexpress, Kurir MK, Delco, Montenomaks C&L, Nemo Express, Urgent Cargus, Xexpress, Speedy…), brojnih eksternih i marketinških servisa (Google, Facebook, Kupindo, eKupi, Vulco, Jeftinije.hr, Nabava.net, Sportske.net, ePonuda, ShopMania, Akcije i Katalozi, Popusti.hr…), platforma rešava potrebe trgovaca u najkraćem mogućem roku uz velike uštede vremena i svih ostalih resursa, što trgovcu omogućava da svoje vreme i pažnju usmeri na dalji razvoj i širenje svog poslovanja. Korišćenjem NB SHOP platforme za online prodaju, prevazilaze se svakodnevni problemi sa kojima se trgovci susreću poput pogrešno adresiranih pošiljki, nedostatka dokumentacije, nedovoljno informacija o proizvodu/usluzi, nemogućnosti praćenja pošiljki i sl.

NB SHOP internet prodavnica jednostavna je za uređivanje, jer sam trgovac ima mogućnost upravljanja proizvodima i sadržajem koji će se naći u njegovoj online prodavnici, pri čemu mu rad znatno olakšava detaljno korisničko uputstvo na srpskom jeziku. NB SHOP platforma ima u potpunosti zaokružen proces order menadžmenta, od lake pretrage proizvoda na sajtu i jednostavnog poručivanja u samo par klikova od strane kupca, rezervacije robe koja će se isporučiti kupcima, slanja računa skladišnim lokacijama sa kojih će se isporučiti roba, slanja pozivnica kuririma da preuzmu robu, praćenje statusa pošiljke, pa sve do isporuke proizvoda kupcu i knjiženja pazara. Ovo omogućava da trgovac na platformi prati svoje porudžbine, njihove statuse, informacije o plaćanju i druge informacije relevantne za njegovo poslovanje, gde pritom može pratiti izveštaje u realnom vremenu.

Zajedno sa svojim partnerima, NB SHOP čini potpuno zaokružen ekosistem koji postoji sa jednim ciljem – najefikasnija realizacija i funkcionisanje internet pordavnice.

Za postavku osnovnih funkcionalnosti vašeg shopa dovoljan je mCloud server sa 4GB RAM, 4 CPU i mala investicija u NB SHOP rešenje. Naravno, u zavisnosti od vaših ambicija, broja proizvoda, poseta i željenih funkcionalnosti (integracija sa vašim ERP-om, kurirskim službama, platnim servisima i drugo) ovi parametri se mogu razlikovati.

Kontaktirajte NB SHOP za konsultacije i ponudu. Poverenje su nam ukazale brojne kompanije, među kojima su DexyCo, Knjizare Vulkan, Kuda u Kupovinu, Nestle Nespresso, Napapijri, Nefa, Aksa, Biljana Tipsarević, VOX electronics, Aura, Vinoteka i mnogi drugi. Pridružite se najboljima.