developers mday

Najava za Developers’ mDay

2 септембра, 2015
Jelena Opačić

Sa zadovoljstvom najavljujemo novi “Developers’ mDay”, koji ovog puta organizujemo u Novom Sadu u Heineken pivari! 🙂

Rezervišite u svojim kalendarima 26.09.2015. za mDay – planirajte ceo dan za druženje sa domaćom developerskom zajednicom, uz stručna predavanja, sa zakuskom, točenim pivom…  Agenda je još uvek u pripremi, ali okvirno ćemo poceti oko 10:30 a završiti do 18h, nakon čega druženje nastavljamo na manje formalan način. Više detalja uskoro. 🙂

mDay je namenjen web developerima, a okupljeni će imati priliku da se upoznaju sa aktuelnim tehnologijama u projektovanju web sistema, kroz stručna, tehnička predavanja. Zamolili smo naše partnere i lokalne uspešne firme da prenesu svoja iskustva u korišćenju najnovijih tehnika i tehnologija, kao i u rešavanju problema sa kojima se svakodnevno suočavaju. Bice dovoljno prostora i za diskusiju, a ako imate predlog u vezi sa temom, navedite ga u komentaru. Takođe, već sada možete da postavite pitanja za Q&A blok, a mi ćemo da se potrudimo da vam pružimo odgovore u okviru planiranog panela.

Pogledajte kako je bilo prošle godine a ukoliko želite da prisustvujete ovogodišnjem događaju, već sada možete da se prijavite pomoću ovog formulara:

Prisustvo na događaju je besplatno, ali je registracija obavezna i trajaće do popune kapaciteta sale.

Obavestićemo vas uskoro o svim detaljima.

1 komentar. Ostavi novi

O web sistemina i na drugom ‘Developers' mDay’
4 новембра, 2015 6:55 am

[…] jednodnevne mDay konferencije biće u prilici da čuju od domaćih stručnjaka i web developera koje se to danas […]

Одговори

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.