Cloud server

Home » Servisi » Cloud server

cloud serverFleksibilna mCloud platforma omogućava malim i srednjim poduzećima, kao i zahtevnim hosting korisnicima, da zakupe SSD virtuelni server i koriste tačno onoliko resursa koliko im je potrebno, a da istovremeno koriste superiorna hardverska i softverska rešenja, uz minimalna ulaganja. Na raspolaganju je izbor Microsoft (Windows 2008, 2012, 2016) ili Unix/Linux (CentOS, Ubuntu, Debian, FreeBSD) operativnog sistema. Server možete dobiti i sa Cloud Ready preinstaliranim sofverom: razni kontrolni paneli poput ISPManager, aaPanel, Webmin, Virtualmin, ISPconfig, Centos Web Panel (CWP), kao i mnoga druga Cloud Ready rešenja, među kojima su Docker, Kubernetes, LiteSpeed web server, LAMPLEMPWordPressWordPress multisite, NextCloud, OpenVPN.

Serveri su locirani u Srbiji.

Kako funkcioniše mCloud platforma

mCloud funkcioniše potpuno automatski i u bilo kom trenutku možete kreirati server – vašu virtualnu mašinu, po želji, uz izbor performansi i mrežnih resursa koje server treba koristiti i operativnog sistema koji treba biti automatski instaliran. Ako se odlučite za plaćanje karticom, nakon završene finansijske transakcije, za samo nekoliko minuta željeni servis postaje aktivan. Omogućeno je i plaćanje preko računa, a u tom slučaju servis se aktivira po prijemu sredstava.

Akcija: besplatan prvi mesec!

Uz kupon #PametanIzbor ostvarujete popust od 1366 RSD, što je mesečna pretplata osnovne konfiguracije mCloud servera. Ukoliko se odlučite za jaču konfiguraciju ili drugi tip usluge, cena će biti umanjena za ovaj iznos!

Šta možete sa mCloud panelom

Preko mCloud panela možete samostalno određivati sve parametre sistema. U pitanju je unmanaged usluga i dobijate pun pristup zakupljenim resursima i možete samostalno upravljati njima, a ako vam je potrebna pomoć, naša stručna tehnička podrška stoji vam na raspolaganju. Kod ovog tipa usluga garantujemo SLA od 99,99% za rad samog servisa i hardvera, ali ne ulazimo u detalje same instalacije i finalnog rešenja (servisi, aplikacije itd.). Naravno, tu smo da pomognemo oko svega što treba, zavisno od potreba, moguće je dogovoriti pomoć pri migraciji aplikacije, postavci setupa i druge dodatne usluge.

mServer Linux

Linux virtuelni server čije resurse možete
konfigurisati u skladu s vašim potrebama.
Veliki izbor distribucija:
CentOS, RedHat, Ubuntu, Debian…
Već od 1366,00 RSD
 

mServer Windows

Windows virtuelni server čije resurse konfigurisati u skladu s vašim potrebama.
Veliki izbor distribucija:
Windows 2008R2/2012 Web/Standard/Enterprise
Već od 4330,00 RSD

Pogledajte detaljan cenovnik ili saznajte cenu željene konfiguracije putem intuitivnog panela.

Konfigurišite svoj cloud podešavajući željene resurse i operativni sistem.

mCloud infrastruktura i podrška

mCloud se temelji na potpuno superiornom hardveru i softveru. Svi serveri potpisani su od strane kompanije Fujitsu, čuvanje podataka se vrši na NetApp storage jedinicama, a mrežno okruženje bazirano je na Cisco opremi. Softversko rešenje za Cloud čini renomirana i vrlo napredna OnApp platforma.

Svi sistemi i sva rešenja dizajnirani su i implementirani na način da ne postoji „single point of failure“. Posebnu pažnju posvećujemo i izboru saradnika jer verujemo da samo s najboljim kadrovima možemo održati visok nivo pruženih usluga. Zato su članovi mCloud tima priznati i poznati IT profesionalci, s više od deset godina iskustva u različitim tehnologijama.

Konfigurišite Cloud Ready rešenje podešavajući željeni templejt, resurse i operativni sistem