NB SHOP Internet prodavnica

Home » NB SHOP Internet prodavnica

Ukoliko se bavite prodajom ili to planirate, online prodavnica je jednostavan i jeftin način da povećate svoju prodaju i dođete do novih kupaca. Postoje brojna gotova rešenja koja možete koristiti da napravite prodavnicu (npr Magento, WooCommerce, PrestaShop, Drupal Commerce, osCommerce, OpenCart i mnoga druga) ali je potrebno puno prilagodjavanja našim propisima i usklađivanje sa vašim potrebama. Profesionalno ecommerce rešenje, po principu ključ u ruke, može vam uštedeti mnogo novca i živaca. 

NB SHOP je domaća platforma za internet prodaju koja svojim korisnicima pruža širok opseg funkcionalnosti koji olakšavaju rad, štede resurse i omogućavaju uspešno vođenje online poslovanja. NB SHOP je originalno rešenje kreirano prema potrebama domaćeg tržišta, tako da bude prilagođeno svakoj pojedinačnoj vrsti biznisa. Bez obzira da li je u pitanju prodaja sportske opreme, igračaka, odeće i obuće, satova, nakita, tehnike, kozmetike, dečije opreme, alata i mašina, kancelarijskog i školskog pribora, knjiga, hrane i pića, auto opreme, proizvoda za kuću i baštu, nameštaja ili pak usluga, NB SHOP je platforma koja može da odgovori na sve zahteve trgovaca.

Rešenje je prilagođeno kako kupcima, tako i trgovcima. Trgovcima na tržištu Srbije znatno je olakšan rad na platformi s obzirom da su dokumentacija i podrška na srpskom jeziku.

Platforma je lokalizovana i funkcioniše na preko deset tržišta. U pitanju je potpuno integrisan i automatizovan sistem koji odgovara kako maloprodajnim tako i veleprodajnim biznisima. Razvijene su funkcionalnosti koje pokrivaju celokupan proces prodaje, od trenutka poručivanja proizvoda/usluge, plaćanja, slanja porudžbine do same isporuke krajnjem kupcu što je omogućeno visokim stepenom automatizacije sistema i standardizacijom poslovnih procesa.

Zahvaljujući integraciji sa preko 25 ERP poslovnih sistema (npr x, z, y i mnoga druga), više od 20 banaka (među kojima su x, z, y i mnoge druge), preko 10 kurirskih službi (x, z, y i dr), brojnih eksternih i marketinških servisa, platforma rešava potrebe trgovaca u najkraćem mogućem roku uz velike uštede vremena i svih ostalih resursa, što trgovcu omogućava da svoje vreme i pažnju usmeri na dalji razvoj i širenje svog poslovanja. Korišćenjem NB SHOP platforme za online prodaju, prevazilaze se svakodnevni problemi sa kojima se trgovci susreću poput pogrešno adresiranih pošiljki, nedostatka dokumentacije, nedovoljno informacija o proizvodu/usluzi, nemogućnosti praćenja pošiljki i sl.

NB SHOP je lak za uređivanje, jer sam trgovac ima mogućnost upravljanja proizvodima i sadržajem koji će se naći u njegovoj online prodavnici, pri čemu mu rad znatno olakšava detaljno korisničko uputstvo na srpskom jeziku. Osim uređivanja sadržaja, trgovac na platformi prati i svoje porudžbine, njihove statuse, informacije o plaćanju i druge informacije relevantne za njegovo poslovanje, gde pritom može pratiti izveštaje u realnom vremenu.

Zajedno sa svojim partnerima, NB SHOP čini potpuno zaokružen ekosistem koji postoji sa jednim ciljem – najefikasnija realizacija i funkcionisanje internet pordavnice.

Za postavku osnovnih funkcionalnosti vašeg shopa potrebno je X ili nešto više dana, mServer 1 sa 4GB RAM, 4 CPU i mala investicija u NB SHOP rešenje. Naravno, u zavisnosti od vaših ambicija, broja proizvoda, poseta i željenih funkcionalnosti (integracija sa vašim ERP-om….) ovi parametri se mogu razlikovati, ali ne drastično. Pogledajte proces realizacije i kontaktirajte NB SHOP za konsultacije i ponudu. Poverenje su nam ukazale brojne kompanije, među kojima su DexyCo, Knjizare Vulkan, Kuda u Kupovinu, VOX electronics i mnogi drugi. Pridružite se najboljima.