DNS Hosting na lokalnim serverima

Iz Srbije menjamo standarde Evrope.

Cloud serveri
Cloud hosting
Cloud datacentar
Domeni
Cloud serveri
Ako ste se do sada patili sa shared hosting uslugama, a niste vični radu iz konzole pa vas je to sprečavalo da pređete na napmcrednije hosting rešenje – vašim mukama je kraj!

Za korišćenje mHosting Cloud servisa nije potrebno da znate administraciju Linux ili Windows VPS servera, dovoljno je da želite bolju i kvalitetniju hosting uslugu za vaš web sajt. Vaš privatni VPS server na superiornoj mCloud SSD platformi, sa garantovanim resursima, stiže sa instaliranim kontrolnim panelom podešenim za brzi start. Ukoliko želite server sa punim root pristupom mašini, preporučujemo da pogledate Cloud server ponudu.

Već je dobro je poznato da brzina učitavanja sajta ima veliki uticaj na pozicioniranje na pretraživačima i zadovoljstvo vaših korisnika. Uz našu cloud hosting ponudu, pored garantovanih resursa na koje ne mogu da utiču drugi korisnici, kao što je slučaj kod shared hosting usluga, brzi SSD diskovi na kojima će biti smešteni vaši podaci, vašem sajtu daće dodatni vetar u leđa.

Cloud hosting
Fleksibilna mCloud platforma omogućava malim i srednjim preduzećima, kao i zahtevnim hosting korisnicima, da zakupeSSD virtuelni server i koriste taman onoliko resursa koliko im je potrebno, a da istovremeno koriste superiorna hardverska i softverska rešenja, uz minimalna ulaganja. Na raspolaganju je izbor Microsoft ili Linux operativnog sistema, kao i mogućnostone-click instalacije najpopularnijih web skripti poput servisa WordPress, Joomla, Magento, CPanel i drugih, koje možete odmah koristiti.

mCloud funkcioniše potpuno automatski i u bilo kom trenutku možete kreirati server – vašu virtuelnu mašinu po želji, uz izbor kakve performanse i mrežne resurse server treba da koristi i koji operativni sistem treba automatski da se instalira. Ako se odlučite za plaćanje platnom karticom, nakon završene finansijske transakcije, za samo nekoliko minuta željeni servis postaje aktivan. Omogućeno je plaćanje i preko računa, a u tom slučaju servis se aktivira po prijemu sredstava.

Korisnik preko mCloud panela može samostalno da određuje sve parametre sistema. U pitanju je unmanaged usluga i korisnik dobija pun pristup zakupljenim resursima i može samostalno upravljati njima, a ukoliko mu je potrebna pomoć, naša stručna tehnička podrška mu stoji na raspolaganju. Kod ovog tipa usluga garantujemo SLA od 99.99% za rad samog servisa i hardvera, ali ne ulazimo u detalje same instalacije i finalnog rešenja (servisi, aplikacije itd). Naravno, tu smo da pomognemo oko svega sto treba, a u zavisnosti od potreba moguće je dogovoriti pomoć pri migraciji aplikacije, postavci setupa i druge dodatne usluge.

Cloud datacentar

Vaš virtuelni Data Centar

rack

  • Da li ste vlasnik kompleksnijeg web sajta koji ima specifičan setup ili se izvršava na više servera?
  • Imate više različitih poslovnih aplikacija ili sajtova koje želite da objedinite na jednom mestu?
  • Koristite raznovrsne tehnologije?
  • Programerska ste firma koja ima potrebu da samostalno hostuje svoje klijente ili često imate potrebu da testirate aplikacije u izolovanom okruženju?
  • Treba vam optimalno i povoljno Disaster Recovery rešenje?
  • Da li možete vaše online poslovanje da ubrzate korišćenjem najnovijeg SSD storage-a?

Ako je odgovor da, ovo je idealno rešenje za vas.

Zakupite potrebne resurse i samostalno kreirajte virtuelne servere u okviru vašeg virtuelnog data centra. Raspodelite kako želite broj CPU-ova, RAM memoriju, veličinu i tip diskova, prostor za backup, brzinu mrežnog interfejsa, količinu Internet saobraćaja i broj IP adresa. Možete kreirati server kakav vam odgovara u bilo kom trenutku, preraspodeliti resurse, proširivati ili smanjivati ukupno zauzeće, paliti i gasiti mašine kako vam odgovara.

Nema više potrebe da investirate u skupu opremu radi instalacije vaših poslovnih aplikacija ili za potrebe testiranja. Zakupite kada i koliko resursa vam treba, odmah ih koristite i ukoliko vam više ne trebaju jednostavno ugasite ili zaustavite.

Cloud Data Centar možete koristiti i kao Disaster Recovery rešenje sa minimalnim resursima, a ako se ukaže potreba da postane produkciono okruženje, brzo i lako možete proširiti resurse i staviti ga u pun pogon.

Domeni
Registracija i obnova nacionalnih i internacionalnih domena, sa preko 100 atraktivnih ekstenzija, uz naš servis je brža nego ikada – od ideje do realizacije deli vas samo nekoliko minuta. Ukoliko domen platite karticom, registracija se izvršava automatski i vaš domen možete odmah staviti u upotrebu.

Da li je domen slobodan?

Proverite da li je domen slobodan za registraciju…

Nazivi domena mogu biti znakovni nizovi dužine i do 60 i nešto znakova, uključujući i ekstenzije (.rs, .com, .net, .org, .info, .expert, .me, .solutions, .photography, .company, .trade, .guru, .cool i drugi). Nazivi koriste skup znakova: slova (A-Z), brojeve (0-9) i crticu (-). Zajedničko za sve domene je da nazivi domena ne mogu da počnu niti da se završe crticom. Mala i velika slova su potpuno ravnopravna (mCloud.rs ili mcloud.rs je isto).

Ukoliko niste sigurni za koji domen da se opredelite, pogledajte članak na našem blogu Kako odobrati domen.

Registracija domena se obavlja online – nakon provere domena, ukoliko je slobodan možete odmah nastaviti postupak registracije. Postoje određena pravila i ograničenja pri registraciji, a razlikuju se u zavisnosti od ekstenzije koju birate – odnosno da li želite registraciju nacionalnog ili internacionalnog domena.

Naši klijenti:

Odaberi jedan od paketa i pokreni sajt za 5 minuta!

mServer Linux

Linux virtuelni server čije resurse možete
konfigurisati u skladu sa Vašim potrebama.
Veliki izbor distribucija:
CentOS, RedHat, Ubuntu, Debian…
Poruči od 1.366 RSD

mServer Windows

Windows virtuelni server čije resurse možete konfigurisati u skladu sa Vašim potrebama.
Veliki izbor edicija:
Windows 2008R2/2012 Web/Standard/Enterprise
Poruči od 4330 RSD