Cloud serveri

Home » Servisi » Cloud serveri

Fleksibilna mCloud platforma omogućava malim i srednjim poduzećima, kao i zahtjevcloudnim hosting korisnicima, da zakupe SSD virtualni server i koriste točno onoliko resursa koliko im je potrebno, a da istovremeno koriste superiorna hardverska i softverska rješenja, uz minimalna ulaganja. Na raspolaganju je izbor Microsoft ili Linux operativnog sustava, kao i mogućnost one-click instalacije najpopularnijih web skripti poput servisa WordPress, Joomla, Magento, CPanel i drugih, koje možete odmah koristiti.

mCloud funkcionira potpuno automatski i u bilo kojem trenutku možete kreirati server – vaš virtualni kompjuter po želji, uz izbor kakve performanse i mrežnih resursa koje server treba koristiti i operativnog sustava koji treba biti automatski instaliran. Ako se odlučite za plaćanje karticom, nakon završene finansijske transakcije, za samo nekoliko minuta željeni servis postaje aktivan. Omogućeno je i plaćanje preko računa, a u tom slučaju servis se aktivira po primitku sredstava.

Korisnik preko mCloud panela može samostalno određivati sve parametre sustava. U pitanju je unmanaged usluga i korisnik dobiva puni pristup zakupljenim resursima i te može samostalno upravljati njima, a ako mu je potrebna pomoć, naša stručna tehnička podrška stoji mu na raspolaganju. Kod ovog tipa usluga jemčimo SLA od 99.99% za rad samog servisa i hardvera, ali ne ulazimo u detalje same instalacije i finalnog rješenja (servisi, aplikacije itd). Naravno, tu smo da pomognemo oko svega što treba, a ovisno potrebama moguće je dogovoriti pomoć pri migraciji aplikacije, postavci setupa i druge dodatne usluge. Za godišnje uplate Cloud servera, cena uključuje 12% popusta i besplatnu migraciju sajta.

mServer Linux

Linux virtualni server čije resurse možete
konfigurirati u skladu sa Vašim potrebama.
Veliki izbor distribucija:
CentOS, RedHat, Ubuntu, Debian…
Već od 10,93 €
 

mServer Windows

Windows virtualni server čije resurse možete konfigurirati u skladu sa Vašim potrebama.
Veliki izbor edicija:
Windows 2008R2/2012 Web/Standard/Enterprise
Već od 36,93 €

Pogledajte detaljan cijenik ili saznajte cijenu željene konfiguracije putem intuitivnog panela.

mCloud se temelji na potpuno superiornom hardveru i softveru. Svi serveri potpisani su od strane kompanije Fujitsu, čuvanje podataka se vrši na NetApp storage jedinicama, a mrežno okruženje bazirano je na Cisco opremi. Softversko rješenje za Cloud čini renomirana i vrlo napredna OnApp platforma.

Svi sustavi i sva rješenja su dizajnirani su i implementirani na način da ne postoji „single point of failure“. Posebnu pažnju posvećujemo i u izboru suradnika, jer vjerujemo da samo s najboljim kadrovima možemo održati visoku razinu pruženih usluga. Zato su članovi mCloud tima priznati i poznati IT profesionalci, s više od deset godina iskustva u različitim tehnologijama.

Konfigurirajte svoj cloud podešavajući željene resurse i operativni sustav