Servisi

Home » Servisi

dc

mCloud platforma napredno je i zaokruženo cloud hosting rješenje koje je u potpunosti automatizirano, tako da korisnik svoj virtualni server, ili bilo koji drugi servis, može samostalno aktivirati i koristiti za samo 10-ak minuta, u bilo kojem trenutku, bez pomoći našeg osoblja.

Platforma je razvijena na visoko dostupnoj infrastrukturi, što je značajno naprednije rješenje od tradicionalnih opcija, prvenstveno u pogledu redundantnosti, fleksibilnosti i skalabilnosti, kao i SLA jamstvo, a ujedno donosi značajne uštede jer korisnik može koristiti točno onoliko resursa koliko mu je potrebno u određenom trenutku, uz jednostavno usklađivanje istih sa svojim potrebama.

U pitanju je umanaged usluga i korisnik dobiva puni pristup zakupljenim resursima te može samostalno upravljati njima, a ako mu je potrebna pomoć, naša stručna tehnička podrška stoji mu na raspolaganju.

Korištenjem mCloud servisa korisnik u svakom trenutku može naručiti, aktivirati ili modificirati bilo koji zakupljeni servis iz naše ponude:

  • Cloud hosting – hosting za vašu web stranicu sa zajamčenim resursima i kontrolnim panelom podešenim za brzi start. Nema ograničenja u broju siteova, baza, e-mail naloga, a drugi korisnici ne mogu utjecati na rad vašeg sitea kao što je to slučaj kod shared hostinga.
  • Cloud server – brzi SSD virtualni serveri s Windows ili Linux operativnim sustavom, uz izbor željenog templatea ili preinstaliranim web skriptama: cPanel, WordPress, Joomla, Magento i dr. Zajamčeni resursi koje u svakom trenutku samostalno možete modificirati prema potrebi.
  • CloudDataCentar – vaš virtualni data centar. Zakupite resurse i samostalno kreirajte virtualne servere na njemu, raspodjeljujući kako želite broj CPU-ova, RAM memoriju, veličinu i tip diskova, prostor za backup, brzinu mrežnog interfacea, količinu internetskog prometa i broj IP adresa. Idealno rješenje za zahtjevne poslovne korisnike ili vlasnike velikih siteova.
  • Domeni – registracija i obnova nacionalnih i internacionalnih domena, s više od 100 atraktivnih ekstenzija (.rs, .com, .net, .org, .info, .expert, .me, .solutions, .photography, .company, .trade, .guru, .cool i mnogo drugih), uz instant aktivaciju.
  • SSL sertifikati – zaštitite vaš site ili aplikaciju najpopularnijim SSL certifikatima koji su dostupni našim korisnicima u par klikova. Tijekom narudžbe možete odmah unijeti CSR, a ovisno o izboru certifikata, isti može brzo stići na vašu e-mail adresu.
  • Licence – ako su vam potrebne cPanel ili Microsoft licence, možete ih zakupiti i plaćati na mjesečnoj razini, bez velikih inicijalnih investicija koje bi vam bile potrebne da ih kupujete zasebno.
  • DNS – naši korisnici mogu besplatno koristiti Anycast DNS (na 14 lokacija), uz samostalno upravljanje svim DNS zapisima, bez pomoći našeg osoblja i nepotrebnih administrativnih zahtjeva i čekanja na izmjene.
  • Monitoring servis – ako želite da netko budno motri na vaš sustav i dojavi vam kada je povećano opterećenje, iskorištenost resursa pri kraju ili je nedostupan neki servis ili port  – naš sustav to može učiniti za vas.

I to nije sve. U potpunosti spriječite sve organizacijske probleme – dodajte ili izmijenite kontaktne podatke osobama koje bi trebale imati pristup vašim servisima, dodijelite im ili promijenite odgovarajuće povlastice (za uvid u financijske detalje, tehničku administraciju servisa, komunikaciju s nama i drugo) i zaobiđite administrativne procedure.

Izaberite odgovarajući servis i preuzmite punu kontrolu nad vašim online poslovanjem. Više ne morate ovisiti o radnom vremenu vašeg hosting providera – ako volite raditi noću, vikendom, praznicima, nitko vas u tome ne ograničava. A ako se zaželite žive riječi, javite nam se da razmijenimo iskustva.