Affiliate

Home » Partner program » Affiliate

barsNajveći broj naših klijenata dolazi po preporuci, a potom nas i sami nastavljaju preporučivati jer su zadovoljni našim uslugama. Ako ste među njima i već nas preporučujete, nema razloga da vas za to ne nagradimo. Dovoljno je da koristite jedinstveni URL koji ćemo vam dodijeliti i od svih koji naruče i kupe mCloud servis preko tog linka vi ostvarujete zaradu. Uz to će vam i svi oni koji su tim putem došli do mCloud servisa biti zahvalni.

Vaš affiliate link možete objaviti na svom siteu ili blogu, u okviru teksta ili postaviti naš baner, ili pak poslati direktno prijatelju kojem preporučujete servis, sherati na drušvenim mrežama i drugo.  Svatko tko klikne na taj link bit će zapamćen preko cookiesa tako da ćemo znati da je došao preko vas, čak i ako ne obavi kupovinu odmah nego se naknadno vrati da naruči. Nakon plaćanja narudžbe koja je ovim putem izvršena, nagrada će automatski biti evidentirana na vašem nalogu. Iznos ovisi o servisu koji je kupljen, a novac možete preuzeti ili uporabiti za plaćanje mCloud servisa.

Da biste postali mCloud affiliate, kada se ulogirate na mCloud panel jednostavno uključite Affiliete opciju i preuzmite vaš jedinstveni URL.

Možda vas zanima reseller program?

Ako svojim klijentima preporučujete mCloud na kojem instalirate softver ili aplikaciju koje im nudite po SaaS modelu i nadalje održavate, možete ostvarivati dodatne mjesečne prihode