Korisnici

Home » O nama » Korisnici

Dugo smo tražili ozbiljnu tvrtku u Srbiji koja bi mogla udomiti naše internetske stranice, i to napokon našli u ‘mcloud’ servisima kompanije Mainstream d.o.o. Nismo se pokajali za naš izbor!

Balla Peterdirektor tvrtkeSeverus d.o.o

Već godinama koristim usluge Mainstream hostinga i imam puno povjerenje u ekipu koja stoji iza mCloud platforme. Osim zaista izuzetne hardverske infrastrukture, odlične povezanosti s lokalnim provajderima, iz iskustva znam da ih izdvaja i posvećenost pružanju najviše kvalitete usluge. Među prvima sam otvorio mCloud nalog i detaljno ispitao mogućnosti sustava, i za sada mi se sviđa kako sve radi – brzo i jednostavno, uz cijene koje konkuriraju najvećim svjetskim tvrtkama.

Nikola KrgovićLinux evangelista

Na preporuku nekoliko poznanika odlučili smo preseliti “Najukusniji internetski portal” – Oklagija.rs u “oblak”. mCloud timu je predočeno da u našoj ekipi nemamo sustav administratora i da se u održavanje servera i razna podešavanja uopće ne razumijemo. To naravno nije predstavljalo nikakvu prepreku da sklopimo dogovor i da “Oklagija” radi brže i bolje na radost svih zadovoljnih korisnika.

Marinel CuculjCEODesign Studio ClickMan

Hostirali smo prvobitno naš web magazin na vodećim hosting servisima u Americi. Međutim, prijatelji IT stručnjaci upozorili su nas da će s vremenom kako nam broj posjeta bude rastao, biti bolje da prijeđemo kod vodećeg domaćeg hosting provajdera Mainstream. Na kraju smo to i uradili i prebacili se na mCloud. Priznajem, preporodili smo se. Brži nam je odaziv, porastao nam je broj posjeta još i više, i napokon imamo sugovornike na domaćem jeziku s kojima se razumijemo oko finih detalja hostiranja. To je i partner koji nam brzo izlazi u susret i pomaže i više nego što to zaslužujemo. Sve pohvale za mCloud tim. Toplo ih preporučujemo.

Zlatko ŠćepanovićCEOBašta Balkana

Za razvoj hibridnog Microsoft Exchange/open source email sustava, izabrali smo mCloud zbog dosadašnjeg iskustva u radu s Mainstream ekipom, dobrih cijena njihovih usluga i njihove odlučnosti da provedu beskompromisnu kvalitetu. Tehnologije koje mCloud koristi, kao što su NetApp storage sustavi, Fujitsu serveri i Cisco mrežna oprema, jamstvo su visoke kvalitete i pouzdanosti cjelokupnog sustava.

Veselin MijuškovićCIOIT4Biz

Glede na to, da se več kot pet let ukvarjamo z razvojem spletnih trgovin, ki temeljijo na platformi Magento, smo preizkusili številne ponudnike gostovanja v Ameriki. Odkar sodelujemo s podjetjem Mainstream, je naš razvoj postal lažji, saj vemo, da nam o sistemskem delu ni treba premišljevati in da je v varnih rokah. Neverjetno je, da imamo v samo 15 minutah pripravljeno okolje Magento, v katerem lahko delamo in ga razširimo v katerem koli trenutku. Varnostno shranjevanje, ponovna namestitev strojev in drugo, kar lahko opravimo sami, definitivno govorijo v korist mClouda!

Nikola MitićCEOWeb Design Beach

Za potrebe razvoja naprednih rješenja koristim razvojno okruženje temeljeno na Microsoft alatima. MCloud je jedan od rijetkih servisa na našem tržištu koji nudi kompletno Microsoft razvojno okruženje i lokalnu podršku, i to po cijenama koje su niže od sličnih rješenja globalnih provajdera. A to nije mala stvar.

Branislav CicakDirektorOmnisoft

Mainstream je za mene pojam pouzdanosti. Surađujemo već pet godina na različitim, manje ili više zahtjevnim projektima i uvijek je sve bez prigovora. To što Mainstream pruža predstavlja idealnu razinu usluge, Mainstream omogućava miran san.

Narcis SelimićPomoćnik direktoraPARTNER Research Solutions

mDataCenter nam je omogućio da klijentima ponudimo kvalitetniju uslugu hostinga virtualnih servera, a da istovremeno optimiziramo naše troškove, zato što sada plaćamo točno onoliko virtualnih resursa koliko nam je potrebno. Ali, važno nam je i da, uvijek ako se zahtjevi naglo povećaju, možemo za samo nekoliko minuta sami prilagoditi kapacitet i mogućnosti našeg hostinga i tako ispuniti očekivanja klijenata.

Nikola MarkovićCTOIT4biz

Kao firma koja se bavi razvojem web aplikacija i servisa veliku pažnju poklanjamo hosting platformama na koje nam se kompletno poslovanje, proizvodi i usluge oslanjaju i od kojih zavise u velikoj meri. mCloud je bio više nego logičan, i posle par godina jasno je da je i pravi izbor koji smo napravili, a koji nam je omogućio skaliranje resursa prema potrebama i odličnu podršku koja je u velikoj meri učestvovala u nekim zahtevnijim poduhvatima. Pored http://www.juznevesti.com na mCloud serverima hostujemo i veliki broj social media aplikacija za klijente, „igramo se“ na različitim konfiguracijama i servisima, a sve zahvaljujući sjajnoj ekipi i platformi.