Izaberite najbolji SSD Cloud hosting servis u Srbiji

mCloud servisi i VPS serveri pružaju napredna rešenja za profesionalan hosting

Cloud hosting

Bolje od shared web hostinga! Vaš sajt na privatnom VPS Cloud SSD serveru, sa garantovanim resursima i kontrolnim panelom podešenim za brzi start. Napokon, bez ograničenja u broju sajtova, baza, email naloga i drugih krivaca za tehničke probleme, po ceni shared hostinga.
Saznaj višeKupi odmah već od 883,00 RSD/M

Cloud serveri

Brzi SSD virtuelni serveri sa Windows ili Linux operativnim sistemom, uz izbor željenog templejta ili preinstaliranim web skriptama: cPanel, WordPress, Joomla, Magento i dr. Garantovani resursi koje u svakom trenutku samostalno možete modifikovati prema potrebi.
Saznaj višeKupi odmah već od 1.366,00 RSD/M


Cloud Data Centar

Virtuelni data centar – idealno rešenje za zahtevne poslovne korisnike ili vlasnike velikih sajtova. Zakupite resurse i samostalno kreirajte VM na njemu, raspodeljujući kako želite CPU, RAM, HDD, backup, mrežni interfejs, IP adrese.
Saznaj višeKupi odmah već od 14.671 RSD/M

Domeni

Registracija i obnova nacionalnih i internacionalnih domena, sa preko 100 atraktivnih ekstenzija (.rs, .com, .net, .org, .info, .expert, .me, .solutions, .photography, .company, .trade, .guru, .cool i mnogo drugih) uz instant aktivaciju i punu DNS kontrolu.
Saznaj višeKupi odmah već od 456,00 RSD/G
Izražavamo profesionalni respekt i veliko zadovoljstvo saradnjom sa mCloud servisom. Saradnju smo započeli po preporuci jer smo ranije stalno menjali provajdere nezadovoljni njihovim uslugama. Visoko cenimo profesionalni tim mClouda koji u trenutku najtežih situacija reaguje brzo, energično i pruža nam izuzetnu sigurnost i momentalnu pomoć. Eventualni problem rešavaju odmah, bez odlaganja, bez lutanja, nezavisno od doba dana, što nama kao turističkoj agenciji znači jer prati dinamiku poslovanja. Očigledno je da poslove vodi vrhunski uigran tim, utemeljen na velikom znanju i elanu. Posebno zapažanje je da su korak ispred ostalih u edukaciji kadrova iz oblasti IT tehnologije.
Svetlana MilenkovićadministratorOlympic Travel

mCloud karakteristike

  • Automatska aktivacija servisa u par minuta, u bilo kom trenutku
  • Plaćanje karticama online ili uplatnicom/predračunom
  • Brzi SSD diskovi koji dolazi uz sve naše servere
  • One-click konfiguracija i izmena resursa: CPU, RAM, Disk, Backup, DNS, bezbednosna pravila…
  • Izbor Windows ili Linux OS i željenih distribucija
  • Preinstalirane aplikacije: WordPress, Joomla, Drupal, cPanel, Magento…

Saznajte cenu željene konfiguracije Cloud servera putem intuitivnog panela

Četiri razloga da odaberete mCloud

Serveri u Srbiji

Naša oprema se nalazi u tri datacentra u Beogradu, koja su međusobno povezana optičkim linkovima i ispunjavaju visoke Tier 3 zahteve. Kapaciteti linkova su 21Gbps uz konekciju na domaću tačku za razmenu Internet saobraćaja SOX.
Saznaj više

Znanje i iskustvo

Posebnu pažnju posvećujemo izboru saradnika, jer verujemo da samo sa najboljim kadrovima možemo da održimo visok nivo pruženih usluga. Zbog toga su članovi mCloud tima priznati i poznazi IT profesionalci, sa više od deset godina iskustva u različitim tehnologijama.
Saznaj više

Najkvalitetnija oprema

Napredna i pouzdana cloud hosting platforma je bazirana na Cisco mrežnoj opremi, Fujitsu i HP serverima, kao i NetApp i HP 3PAR storage rešenjima. Svi sistemi i sva rešenja su dizajnirana i implementirana tako da ne postoji „single point of failure“.
Saznaj više

Najbolja podrška

Lokalnoj tehničkoj podršci, uvek spremnoj da interveniše i komunicira sa klijentima, svakodnevno stižu brojne pohvale. Naši inženjeri podrške konstantno nadziru ceo sistem i prosečno vreme reakcije na bilo kakav poremećaj je ispod pet minuta.
Saznaj više

Ako je hosting pitanje, mi imamo odgovor. Niste našli ono što ste tražili?