Korisnici

Home » O nama » Korisnici
balla-peter

Dugo smo tražili ozbiljnu tvrtku u Srbiji koja bi mogla udomiti naše internetske stranice, i to napokon našli u ‘mcloud’ servisima kompanije Mainstream d.o.o. Nismo se pokajali za naš izbor!

Balla Peterdirektor tvrtkeSeverus d.o.o
nikola-krgovic

Već godinama koristim usluge Mainstream hostinga i imam puno povjerenje u ekipu koja stoji iza mCloud platforme. Osim zaista izuzetne hardverske infrastrukture, odlične povezanosti s lokalnim provajderima, iz iskustva znam da ih izdvaja i posvećenost pružanju najviše kvalitete usluge. Među prvima sam otvorio mCloud nalog i detaljno ispitao mogućnosti sustava, i za sada mi se sviđa kako sve radi – brzo i jednostavno, uz cijene koje konkuriraju najvećim svjetskim tvrtkama.

Nikola KrgovićLinux evangelista
marinel-cuculj

Na preporuku nekoliko poznanika odlučili smo preseliti “Najukusniji internetski portal” – Oklagija.rs u “oblak”. mCloud timu je predočeno da u našoj ekipi nemamo sustav administratora i da se u održavanje servera i razna podešavanja uopće ne razumijemo. To naravno nije predstavljalo nikakvu prepreku da sklopimo dogovor i da “Oklagija” radi brže i bolje na radost svih zadovoljnih korisnika.

Marinel CuculjCEODesign Studio ClickMan
zlatko-scepanovic

Hostirali smo prvobitno naš web magazin na vodećim hosting servisima u Americi. Međutim, prijatelji IT stručnjaci upozorili su nas da će s vremenom kako nam broj posjeta bude rastao, biti bolje da prijeđemo kod vodećeg domaćeg hosting provajdera Mainstream. Na kraju smo to i uradili i prebacili se na mCloud. Priznajem, preporodili smo se. Brži nam je odaziv, porastao nam je broj posjeta još i više, i napokon imamo sugovornike na domaćem jeziku s kojima se razumijemo oko finih detalja hostiranja. To je i partner koji nam brzo izlazi u susret i pomaže i više nego što to zaslužujemo. Sve pohvale za mCloud tim. Toplo ih preporučujemo.

Zlatko ŠćepanovićCEOBašta Balkana
veselin-mijuskovic

Za razvoj hibridnog Microsoft Exchange/open source email sustava, izabrali smo mCloud zbog dosadašnjeg iskustva u radu s Mainstream ekipom, dobrih cijena njihovih usluga i njihove odlučnosti da provedu beskompromisnu kvalitetu. Tehnologije koje mCloud koristi, kao što su NetApp storage sustavi, Fujitsu serveri i Cisco mrežna oprema, jamstvo su visoke kvalitete i pouzdanosti cjelokupnog sustava.

Veselin MijuškovićCIOIT4Biz
nikola-mitic

Glede na to, da se več kot pet let ukvarjamo z razvojem spletnih trgovin, ki temeljijo na platformi Magento, smo preizkusili številne ponudnike gostovanja v Ameriki. Odkar sodelujemo s podjetjem Mainstream, je naš razvoj postal lažji, saj vemo, da nam o sistemskem delu ni treba premišljevati in da je v varnih rokah. Neverjetno je, da imamo v samo 15 minutah pripravljeno okolje Magento, v katerem lahko delamo in ga razširimo v katerem koli trenutku. Varnostno shranjevanje, ponovna namestitev strojev in drugo, kar lahko opravimo sami, definitivno govorijo v korist mClouda!

Nikola MitićCEOWeb Design Beach
branislav-cicak

Za potrebe razvoja naprednih rješenja koristim razvojno okruženje temeljeno na Microsoft alatima. MCloud je jedan od rijetkih servisa na našem tržištu koji nudi kompletno Microsoft razvojno okruženje i lokalnu podršku, i to po cijenama koje su niže od sličnih rješenja globalnih provajdera. A to nije mala stvar.

Branislav CicakDirektorOmnisoft
narcis-selimic

Mainstream je za mene pojam pouzdanosti. Surađujemo već pet godina na različitim, manje ili više zahtjevnim projektima i uvijek je sve bez prigovora. To što Mainstream pruža predstavlja idealnu razinu usluge, Mainstream omogućava miran san.

Narcis SelimićPomoćnik direktoraPARTNER Research Solutions
nikola-markovic

mDataCenter nam je omogućio da klijentima ponudimo kvalitetniju uslugu hostinga virtualnih servera, a da istovremeno optimiziramo naše troškove, zato što sada plaćamo točno onoliko virtualnih resursa koliko nam je potrebno. Ali, važno nam je i da, uvijek ako se zahtjevi naglo povećaju, možemo za samo nekoliko minuta sami prilagoditi kapacitet i mogućnosti našeg hostinga i tako ispuniti očekivanja klijenata.

Nikola MarkovićCTOIT4biz

Kao firma koja se bavi razvojem web aplikacija i servisa veliku pažnju poklanjamo hosting platformama na koje nam se kompletno poslovanje, proizvodi i usluge oslanjaju i od kojih zavise u velikoj meri. mCloud je bio više nego logičan, i posle par godina jasno je da je i pravi izbor koji smo napravili, a koji nam je omogućio skaliranje resursa prema potrebama i odličnu podršku koja je u velikoj meri učestvovala u nekim zahtevnijim poduhvatima. Pored http://www.juznevesti.com na mCloud serverima hostujemo i veliki broj social media aplikacija za klijente, „igramo se“ na različitim konfiguracijama i servisima, a sve zahvaljujući sjajnoj ekipi i platformi.