Super žene na Enter konferenciji

April 12, 2017
Jelena Opacic

Projekat podrške ženskom preduzetništvu, pod nazivom “Super žena” koji smo započeli u aprilu, nastavljamo i na ENTER konferenciji, koju organizuje Spacevent u saradnji sa ACM međunarodnom mrežom.

ENTER je dvodnevna konferencija otvorena za sve koji žele da podele svoje znanje i iskustvo kako bi podržali razvoj i uključivanje većeg broja žena u IT industriju i STEM oblasti (nauka, tehnologija, inženjerstvo i matematika). Cilj ENTER konferencije je da predstavi, poveže i inspiriše sve super žene koje su već aktivne u ovom sektoru ili žele da postanu deo njega, kao i da pruži nove perspektive na različite tech teme kroz predstavljanje uspešnih žena iz industrije, ali i akademske zajednice.

Konferencija se održava 25. i 26. aprila na Kolarcu, a registracija je besplatna – pa požurite! Program je veoma interesantan, a možete se registrovati za oba ili samo jedan dan.

Uz tech preduzetništvo, kvalitetno internet prisustvo se podrazumeva i neohodno je. Osim izrade sajta i/ili aplikacije, neizostavan korak je smeštanje svih informacija na pouzdanu i uvek dostupnu hosting platformu.

Za sve prisutne super žene iz IT industrije, preduzetnice, menadžerke, žene koje imaju svoj posao ili ideju za biznis, pripremili smo popust od čak 50% na usluge:

Akcija važi do 30. aprila, ali sve super žene koje se prijave na samoj konferenciji, popuste mogu da iskoriste naredna tri meseca!

Dođite da se družimo!

Bez komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

mCloud mailing lista
Da li želiš da se prijaviš na mCloud mailing listu i svake nedelje dobijaš informacije o našim tekstovima na blogu i novostima iz mCloud-a?
Nemoj više prikazivati